"Стаю умовно мамою-одиначкою": дружина Мірошниченка вдруге подалася на всиновлення й пояснила, чому поки без Тімура

19 жовтня 2023, 16:00

Телеведучий Тімур Мірошниченко та його дружина Інна, які лише декілька місяців тому стали прийомними батьками хлопчика Марселя, вирішили не відкладати прихід у сім'ю ще однієї дитини. А може, і не однієї.

36-річна Інна вже подала документи. Про це вона повідомила в Insta-сторіс, одразу пояснивши, чому "на друге коло" пішла сама, без Тімура.

Мірошниченки офіційно стануть батьками чотирьох (а може, і більше) дітей

Мірошниченки офіційно стануть батьками чотирьох (а може, і більше) дітей

"Бо Тім і так зробив неможливе, аби відвідувати школу (прийомних батьків - ред.) навесні. Вдруге таке диво не станеться", - зазначила вона.


"Так, так можна було. У мене є житло, дохід і згода чоловіка брати дітей на своє утримання. Що потім? Потім я стаю умовно мамою-одиначкою відносно нової дитини (дітей). А далі ще один суд - внутрішньосімейне усиновлення. Трохи більше юридичних нюансів. Але це легше, ніж Тіму підлаштовуватися під школу", - написала Інна.

"Чому так швидко? Бо відчуваю, що є місце в серці і квартирі. А дітей, які чекають на сім'ю, все ще десятки тисяч", - додала вона.

Одразу відчувається, що дружина Тімура працює юристкою

Одразу відчувається, що дружина Тімура працює юристкою

Нагадаємо, маленького Марселя Тімур та Інна вперше побачили на сайті Мінсоцполітики. Непростий початок свого життя малюк провів у лікарні та дитячому будинку, але 2-річчя вже зустрів удома: з мамою, татом, сестрою і братиком.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів