"Єдине правильне рішення": інсайдер розказав, як Піттові тепер живеться з 33-річною подругою

27 лютого, 14:00

Голлівудський красунчик Бред Пітт розправив крила у теперішніх стосунках із дизайнеркою ювелірних виробів Інес де Рамон.

Про це повідомляє People, посилаючись на близьке до актора джерело. Мовляв, після нещодавного переїзду Інес до Бреда, зірка по-справжньому щасливий.

"У нього постійно на вустах посмішка, коли вона поруч. Він дуже щасливий жити з нею. Вони купу часу проводили разом, тому єдиним розумним рішенням було, аби Інес до нього переїхала", – сказав інсайдер.

60-річний Пітт по-справжньому щасливий у теперішніх стосунках

60-річний Пітт по-справжньому щасливий у теперішніх стосунках

фото getty images

"Їхні стосунки серйозні. Вона перша справжня Бредова дівчина після розлучення. Він не впадав у відчай (після розриву з Анджеліною Джолі - ред.) і це дало свої плоди. Він обожнює стосунки з Інес", – додало джерело.

Інес де Рамон у 2023-му розлучилася із зіркою Щоденників вампіра Полом Веслі

Інес де Рамон у 2023-му розлучилася із зіркою "Щоденників вампіра" Полом Веслі

фото з Instagram

Нагадаємо, Пітт і де Рамон почали зустрічатися восени 2022-го. Згодом їх все частіше почали помічати разом, зокрема і на відпочинку.

Спершу пара не квапилася публічно виходити у світ, однак невдовзі актор привів кохану на світський вечір у Парижі.

Офіційного дебюту на парадному хіднику Інес та Бред ще не робили, проте, зважаючи на переїзд та намір актора познайомити кохану з дітьми, фанам слід очікувати цього у найближчому майбутньому.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів