"Ви при своєму розумі?": Федишин відповіла на докори підписників щодо виїзду чоловіка за кордон

7 листопада 2023, 09:30

Співачка Ірина Федишин поставила на місце коментаторів, які під її фото з чоловіком у Барселоні почали обурюватися через його виїзд за кордон.

Там само у коментарях артистка заявила, що її чоловік виїхав офіційно, що він допомагає їй збирати гроші на дрони і постійно працює з запитами військових.

"Так, тут декілька дописувачів пишуть дурниці. Ви при своєму розумі??? Що так все перекручуєте ? Поїхали офіційно, щоб заробити кошти для ЗСУ. І, Слава Богу, заробили і купили з цієї поїздки 100 дронів і не тільки. Бо зараз навіть на один дрон зібрати важко, в тому числі і за кордоном. Поїдьте і спробуйте. Хто вам мішає?", - звернулася до обурених підписників Ірина.

6-го листопада Ірина виклала фото з чоловіком та синами і запевнила, що всі вони вже в Україні

6-го листопада Ірина виклала фото з чоловіком та синами і запевнила, що всі вони вже в Україні


"І офіційний дозвіл у Віталія є, виїхав з дозволу Міністерства і ніхто не ховається. Вже не один раз виїжджав і постійно повертається. І цього разу повернувся і вже є в Україні. Заспокойтеся. Для чого виписувати образливі коменти і так знецінювати працю людей?", - заявила Федишин.

Федишин вступилася за свого Човника у мережі

Федишин вступилася за свого Човника у мережі

"Віталій - співзасновник благодійного фонду Ірини Федишин і робить величезну роботу для України. Окрім організації благодійних концертів, постійно працює зі запитами військових. Відповідаю тут всім і одразу, бо не маю часу вступати у дискусії. Дальше, усі хто пише дурниці - будуть заблоковані", - запевнила співачка.

Нагадаємо, з самого початку повномасштабного вторгнення Ірина Федишин активно виступає за кордоном, збираючи гроші на допомогу Україні.

У лютому цього року під Соледаром загинув її двоюрідний брат Роман.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів