Федишин із чоловіком та синами наробили щасливих фото на тлі історичної пам'ятки в Барселоні

4 листопада 2023, 15:10

36-річна співачка Ірина Федишин похизувалася своєю родиною у центрі Барселони. Світлинами співачка поділилася у своєму Instagram.

Федишин опублікувала фото зі своїм чоловіком та двома синами позують на тлі храму Святої Родини у Барселоні. В Іспанію Ірина приїхала з благодійним концертом.

Ірина Федишин зі своїм чоловіком, 40-річним продюсером Віталієм Човником

Ірина Федишин зі своїм чоловіком, 40-річним продюсером Віталієм Човником

Фото Instagram Ірини Федишин
Пара виховує двох синів: Юрія та Олега

Пара виховує двох синів: Юрія та Олега

"Що подивитися у Барселоні, якщо у тебе є 2 години на прогулянку містом? Поїхали до храму Святої Родини. Дуже красиво. Храм ще будується, і будова ця триває вже 140 років. Також цікаво, що будівництво йде тільки на кошти жертводавців. Кажуть, що по закінченню будівництва він має бути найвищим у світі", - написала Федишин.

У коментарях дехто з підписників зірки поцікавилися, як її чоловік зміг виїхати з країни під час воєнного стану. На це співачка відповіла коротко: "Законно".

Фото Instagram Ірини Федишин
Ірина Федишин на тлі собору не випадково. Вона не раз наголошувала, що вона духовна людина і прихильник традиційних сімейних цінностей, а ЛГБТ - великий гріх
Ірина Федишин на тлі собору не випадково. Вона не раз наголошувала, що вона духовна людина і прихильник "традиційних сімейних цінностей", а ЛГБТ - великий гріх

Нагадаємо, у червні співачка відпочивала зі своїми синами у Бергамо. Свою прогулянку італійським містом зірка показала й підписникам.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів