"Бубочка" Сопонару розказала, як сприймає хейт, як підтримує форму та скількох дітей хоче

28 червня, 13:00

Акторка Ірина Сопонару, яка у травні офіційно стала дружиною свого коханого-англійця Ріса, розказала, скількох дітей вона хотіла би з ним завести. Іще 37-річна зірка розкрила, як піклується про свою зовнішність і як ставиться до хейту в свій бік.

Відповіді Іри на всі ці питання оприлюднили в Insta-сторіс "Жіночого кварталу".

"У моєму ідеальному світі в мене двоє діток. Нас із сестрою було двоє, і це було дуже круто, ми росли разом, зараз ми дуже близькі подруги, найближчі, напевно. Тому мені би хотілося, щоби в моєї дитини теж був такий soulmate (споріднена душа - ред.). В ідеалі я би хотіла одну дитину народити, одну всиновити. Але вже як вийде. Тому що, як бачите, щось загадувати - це неможливо", - зазначила Сопонару.


Акторка Ірина Сопонару

Раніше Сопонару говорила, що хоче встигнути стати мамою до 40 років

Як запевнила Ірина, від шпильок хейтерів її самооцінка не страждає.

"Я взагалі не розумію, як мене можна хейтити. Ну подивіться на мене - яка бубочка. Ну звичайно ж, у моменті неприємно. Але я знаю, що я чудова, гарна, добра, тому я не сприймаю на свій рахунок", - пояснила вона.

Відповіла актриса, як доглядає за своїм волоссям.

"Може скластися враження, що я за ним не доглядаю, але це так має бути. Насправді я багато чого роблю. Топ для мене процедур - це "Абсолютне щастя для волосся", я його роблю раз на декілька місяців, плюс домашній догляд", - поділилася Сопонару.

Чоловік Ірини Сопонару

А ще Іру попросили показати її улюблене фото

Говорячи про те, як вона підтримує фізичну форму, Ірина почала з жарту.

"Я на ПП. ПП - це пити просеко", - заявила вона.

"Насправді це все жарти. Я займаюсь спортом, не їм 17 років м'яса, постійно на якихось БАДах, щось там експериментую над собою. А взагалі найголовніше - це приймати себе такою, яка ти є, не забувати працювати над собою, звичайно ж, отримувати насолоду від життя. В кожного вона своя - хтось любить попоїсти, хтось любить на спортіку побути. Я люблю і те, і те, і завжди намагаюся знайти баланс. Не завжди в мене це виходить, але я стараюсь", - зізналася Сопонару.

Нагадаємо, торік акторка розказала, чому вирішила зробити пластику грудей і чи збирається робити ще операції в майбутньому.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів