Jerry Heil у новому кліпі показала маму та як "пре напролом" кукурудзяним полем

3 листопада 2023, 17:15

Співачка Jerry Heil презентувала кліп на пісню “Три полоси”, яку почала писати ще до 24-го лютого 2022.

Композицію Яна (справжнє ім'я зірки) називає мотиваційною, бо у ній вона підкреслює, що завжди важливо йти до своєї мети, що б там не було і що б не говорили за спиною.

"Трек нагадує нам про те, що треба залишатися рішучими і не дозволяти нічому стати на нашому шляху. Також пісня про сильну віру в себе і свої мрії, незалежно від того, скільки тобі років. Це гімн для тих, хто хоче залишатися молодим душею і продовжувати йти до своєї мети”, — розповіла Jerry Heil.

У пісні є рядки А я пру напролом з переломоребром. Як відомо, в грудні 2022 співачка впала в оркестрову яму і зламала ребро

У пісні є рядки "А я пру напролом з переломоребром". Як відомо, в грудні 2022 співачка впала в оркестрову яму і зламала ребро


Свою пісню артистка присвячує характеру українського народу. Трек уже встиг стати вірусним у ТікТоці.

"Вже до публікації пісні її розібрали на цитати, а рядок "я пру напролом" став для мене символом відваги і сили духу, яка веде нас вперед попри все. Цей рядок відгукнувся і військовим, які під цей звук виклали відео в ТікТок, так і цивільним”, — зазначила співачка.

Яна знялася в кліпі разом зі своєю мамою

Яна знялася в кліпі разом зі своєю мамою

У кліпі є сонячний ранок біля Золотих Воріт, Канівщина та родинна вечеря. Ці образи навіюють спогади і теплі відчуття затишку у родинному колі й спокійного життя.

“Для відеороботи я приберегла сюрприз: в ньому знялася моя мама! Власне, рядки "що нема рідні, як в родинному колі" та "нема пісень, як удома у селі" я писала з думкою про мою маму, бо вона і привила мені любов до рідної землі, навчила мене сотням народних пісень і завжди казала: хай би як не гавкали дикі пси — при напролом!”, — прокоментувала Jerry Heil.

Нагадаємо, 22-го листопада Jerry Heil виступить на премії УП100.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів