"Пішла за скілами": Jerry Heil розповіла, на кого навчається у США та що студенти думають про Україну

13 жовтня 2023, 16:30

Співачка Jerry Heil у "Пекельних борошнах" Євгена Клопотенка розказала про життя і навчання за кордоном.

Під час приготування страв виконавиця розповіла про освіту в коледжі Berklee в Бостоні і про ставлення студентів до війни в Україні.

"Я вивчаю композицію для кінофільмів. Пішла за скілами, хочу отримати досвід. Там потрібно вчитися чотири роки. Навчальний рік я прожила в Бостоні. Це студентське місто, там живуть практично лише студенти. Це досвід, який ти не проживеш більше ніде", - запевнила вона.

1-го квітня минулого року співачка дізналася, що навчатиметься в місці своєї мрії

1-го квітня минулого року співачка дізналася, що навчатиметься в місці своєї мрії

фото пресслужби

Jerry Heil розповіла, що навчання коштує $40 000 на рік.

Також артистка прокоментувала, як американські студенти ставляться до повномасштабного вторгнення росії в Україну.

"Найбільше там я спілкувалась зі студентами. Вони ставляться дуже емпатично, завжди запитують, як сім’я. Але, на жаль, не знають, що сказати далі.

Я певний час не розуміла, як з цим ладнати, тому що мені потрібно нести якісь меседжі. Мені порадили не просити їх задонатити на конкретну банку, адже, по-перше, вони цього не зроблять, по-друге, для них це моветон", - розказала співачка.

"Ти можеш сказати наступне: "Для нас, українців, дуже важливо, щоб ти звернувся чи звернулась до свого уряду про те, що ти підтримуєш Україну". Тоді уряд, розуміючи, що це їхні виборці, впливатимуть на верхівку влади. Так це пірамідою працює", - пояснила вона.

Нагадаємо, 21-го грудня під час концерту в Тернополі з Jerry Heil стався нещасний випадок: вона впала в оркестрову яму і отримала перелом ребра та струс мозку.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів