"Треба вже хлопчик": Jerry Heil заявила, що хоче Дантеса "до себе"

22 листопада 2023, 17:45

Співачка Jerry Heil улітку цього року потішила прихильників неочікуваною новиною про створення власного лейблу Nova Music.

В інтерв’ю шоу "Ближче до зірок" виконавиця зізналася, кого з українських артистів хотіла б бачити у своїх лавах.

Виявляється, зірка кинула оком на Володимира Дантеса.

"Я дійсно створила лейбл, куди ми шукаємо і знаходимо нереально талановитих артистів. Дуже хочу захантити Дантеса на наш лейбл, бо нам треба вже хлопчик", – сказала вона.


Артистка готова взяти під крило Дантеса

Артистка готова "взяти під крило" Дантеса

фото з Instagram Jerry Heil

Співачка також поділилася своїм баченням, що таке продюсування.

"В тому значенні, яке ми тут в Україні вживаємо, – це вкладання грошей, коли ти артистами керуєш. Але, як на мене, сучасні артисти цілком самодостатні для того, щоб все самим робити. Моя задача в тому, щоб наділити цих людей всіма необхідними технічними інструментами для того, щоб їхню музику почула ширша аудиторія", – розповіла вона.

Можливо, скоро фани Володимира Дантеса побачать його співпрацю з Jerry Heil

Можливо, скоро фани Володимира Дантеса побачать його співпрацю з Jerry Heil

фото з instagram Володимира Дантеса

До речі, виконавиця, яка нині має всі шанси представляти Україну на наступному "Євробаченні", також зізналася, що її родина всіляко допомагає їй у творчості. І не лише моральною підтримкою.

Виявляється, батько зірки працює її водієм. Зі слів Jerry Heil, вона завжди може на нього покластися, адже він дуже надійна людина.

Нагадаємо, днями Jerry Heil розповіла про свого коханого та навіть показала спільне фото з ним. Зірка зізналася, що вони разом вже понад рік.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів