Оголошено 10-ку фіналістів Нацвідбору на Євробачення-2024

17 листопада 2023, 11:26

Суспільне Мовлення оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору на Євробачення-2024, яких обрали з лонгліста, оприлюдненого раніше.

Також серед учасників довгого спику, які не потрапили у фінал, проведуть рейтингове онлайн-голосування в застосунку Дія, і воно визначить ще одного, 11-го учасника фіналу.

Отже, за перемогу в Нацвідборі змагатимуться: alyona alyona & Jerry Heil, DREVO, INGRET, MÉLOVIN, NAHABA, NAZVA, SKYLERR, YAGODY, YAKTAK, Ziferblat.


Повний список фіналістів буде оприлюднено до 29 грудня.

"Якщо відкласти в бік емоції, ця десятка - обʼєктивно найміцніші артисти Національного відбору з найхітовішими піснями, які тут, сьогодні, максимально готові гідно представити Україну на міжнародному форумі", - цитує Суспільне музичного продюсера Нацвідбору Дмитра Шурова.

Почути пісні 10 фіналістів Національного відбору, з якими вони змагатимуться за право представити Україну на Євробаченні-2024, українці зможуть у січні наступного року.

Фінал Нацвідбору відбудеться в лютому 2024 року у форматі телевізійного концерту. Як і в попередні роки, переможця визначать за результатами голосування журі та глядачів. Склад зіркового журі фіналу оберуть українці шляхом онлайн-голосування.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів