"Було непросто психологічно": Камалія показала своє повернення в кінний спорт після 4 років перерви та похвалилася успіхами дочок

29 липня, 14:30
Камалія

Днями у житті співачки Камалії сталася важлива подія: після чотирирічної перерви зірка повернулася у кінний спорт, узявши участь у змаганнях. І хоча результат вийшов не настільки хорошим, як сподівалася артистка, вона все одно задоволена.

"Цей четвер, 25.07.24, став для мене особливим днем, адже після чотирирічної перерви у спортивних змаганнях я повернулася у великий кінний спорт!", - похвалилася Камалія.

Як повідомила артистка, вона та її кінь Лакі взяли участь у відкритих регіональних змаганнях з виїздки у Києві.

Камалія верхи

Камалія кілька років не брала участь у змаганнях

"Проте нам з Лакі було непросто психологічно. У мого коня відчувається постокупаційний синдром після Бучі та перенесеного осколкового поранення. Ми отримали хороші бали, але не такі високі, як я хотіла. Та Лакі все одно молодець! І всі наші перемоги ще попереду! Головне - почати! Все буде Україна!", - написала 47-річна Камалія у Instagram.

Змагалися й 10-річні доньки співачки, Арабелла та Мірабелла. Татко Мохаммад Захур та бабуся Інна, звісно ж, уболівали.

Камалія та її екс Мохаммад Захур

Батьки пишаються Мірабеллою та Арабеллою

Мої доньки змагалися серед аматорів у категорії "діти", причому Арабелла два дні поспіль посідала перші місця та отримувала кубки, а Мірабелла здобула 3 місце у перший день і 2 місце у другий день", - поділилася артистка.

"Я надзвичайно пишаюся, що мої дівчатка глибоко залучені до кінного спорту, і хто знає, можливо, одного дня вони привезуть золоту медаль зі світових змагань в Україну!", - додала вона.

Нагадаємо, нещодавно Камалія навідувала доньок у Лондоні, де під час повномасштабної війни вони мешкають із Захуром. На канікули ж двійнята воліють приїздити до України.

Як відомо, в травні Камалія розказала, як відбулося її розлучення з Захуром після 20 років шлюбу.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів