Мама Камалії в шкіряному луці провела дочку з голим пупцем до Англії. Відео

2 травня, 13:30

Співачка Камалія, чиї доньки, 10-річні двійнята Арабелла і Мірабелла наразі мешкають зі своїм татом Мохаммадом Захуром у Лондоні, вирушила їх навідати.

На потяг 46-річну артистку проводжала її мама Інна Петрівна. Відео Камалія поділилася в Instagram.

Свій дорожній лук артистка скомпонувала з кросівок, джинсів-скінні та сорочки, яку кокетливо зав'язала вузликом, оголивши пуп. Стильна ж бабуня Арабелли та Мірабелли була у шкіряних брючках та куртці.

Камалія попрямувала до Лондона, спочатку потягом, далі літаком

Камалія попрямувала до Лондона, спочатку потягом, далі літаком

Скріншоти з відео з Instagram Камалії

"Я рада оголосити, що нарешті вирушаю до своїх улюблених доньок - Мірабелли та Арабелли. Я так сумувала за їхніми усмішками, обіймами та веселими історіями!", - зізналася Камалія.

На співачку чекають донечки та (екс)чоловік Захур

На співачку чекають донечки та (екс)чоловік Захур

"Ми збираємося провести разом кілька незабутніх днів, наповнених сміхом, іграми та, звичайно, музикою. Це час лише для нас, і я щаслива мати можливість заряджатися їхньою нескінченною енергією та любов'ю", - поділилася вона.

Стильна пані Інна Петрівна

Стильна пані Інна Петрівна

Нагадаємо, дочки Камалії та Захура теж регулярно приїжджають до України, коли мають перерви від навчання в британській школі.

Як відомо, в квітні мережу шокували фотографії, на яких буцімто зображена Камалія у синцях. Подейкували про насильство, жертвою якого могла стати зірка. Сама вона ці чутки спростовує і окремо попросила ЗМІ не втягувати в це Захура.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів