Каньє Вест та Б'янка Сенсорі взяли паузу у стосунках - інсайдер

18 листопада 2023, 13:39

46-річний американський репер Каньє Вест та його 28-річна дружина, архітекторка-дизайнерка Б'янка Сенсорі взяли перерву у стосунках через поведінку музиканта.

Про це пише видання The Sun.

За інформацією видання, сім'я Б'янки благала її покинути Каньє, адже його поведінка була "контролюючою". Репер ввів перелік правил для Сенсорі, яких вона мала дотримуватися у стосунках з ним, включаючи їжу та одяг.

Фото Getty Images

Інсайдер каже, що Б'янка зараз в Австралії. Вона залишилася там після того, як її родина намагалася відкрити очі на стосунки з Вестом.

"Її сім'я ніколи не була його шанувальником, і її близькі сумнівалися, чи правильним рішенням було вийти заміж за нього", - додав співрозмовник The Sun.

Зі слів джерела, перерву у стосунках пара взяла ще з середини жовтня, і зараз він зосереджений лише на музиці. Він дуже хоче випустити новий альбом.

"З ним дуже складно бути поруч і працювати, і Б’янка була однією з найбільш терплячих людей, яким коли-небудь доводилося мати справу з ним. Вона вся була про Каньє", - сказав інсайдер.

Видання пише, що Каньє Вест був набагато щасливішим і зосередженішим, коли вона була поруч. Інсайдер також впевнений, що Б'янка повернеться до нього перед презентацією нового альбому.

"Їй подобається такий спосіб життя, але я думаю, що очевидно, що її родина та друзі воліли б, щоб вона цього не робила. Чесно кажучи, схоже, що він не дуже про це хвилюється, і наразі зосереджений лише на музиці", - пише The Sun.

Нагадаємо, Вест і Сенсорі побралися у січні цього року, буквально через два місяці після розлучення з Кардашян.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів