"Крик душі": дружина екснардепа Рибалки оголосила про їхнє розлучення

24 квітня, 11:00

Екснардеп Сергій Рибалка знову приєднався до лав холостяків. Про їхнє розлучення оголосила його друга дружина Анастасія Байбородіна.

Розлогий допис жінка опублікувала в Instagram, розпочавши його українською, а згодом перемкнувшись на російську. Проілюструвала Настя його добіркою з архівними фото, де вона з Сергієм та їхніми дітьми.

Байбородіна та Рибалка більше не разом

Байбородіна та Рибалка більше не разом

"Я до сих пір не можу повірити, що це кінець. Наші відносини не витримали перевірку війною. А далі крик душі…", - розпочала Анастасія.


"Розставання - це завжди погано, печально і сумно, як не крути. Негатив буде в будь-якому випадку, і від цього нікуди дітися. Побоюючись того, що скажуть люди, ми не хочемо зізнаватися в тому, що відбувається. Чогось чекаємо... На щось сподіваємося. Створюємо ілюзію "щастя", приховуючи проблеми. Займаємося самообманом", - написала вона.

Схоже, пара розійшлася мирно та залишилася в добрих стосунках

Схоже, пара розійшлася мирно та залишилася в добрих стосунках

Байбородіна підкреслила, що їхнє з Рибалкою розлучення - обдумане та зважене рішення їх обох.

"Так, у нас троє чудових малюків, котрі, насправді - подарунок долі та плід нашого, в минулому, гарячого кохання. Коли пристрасть минає, на заміну їй приходять повага та довіра. Розміреність", - поділилася жінка.

Колишня Рибалки - жіночка спортивна, зокрема вона займається полденсом

Колишня Рибалки - жіночка спортивна, зокрема вона займається полденсом

"Сергій та я ще дуже молоді, енергійні та востребувані (не побоюся цього слова). Комусь із ним до дідька повезе. Я рада, що ми залишаємося друзями та приятелями, моя повага та любов до цієї людини житимуть довіку. Він - батько моїх дітей і це був мій усвідомлений вибір. Чудовий вибір! Тато він прекрасний, найкращий", - запевнила вона.

Зі слів Анастасії, вони з Сергієм продовжать виховувати спільних нащадків хорошими людьми та не марнуватимуть час на непорозуміння і сварки.

"Колишніх чоловіків не буває, як і дружин. Цінуйте те, що маєте. Нашу історію кохання на цьому закінчено", - підсумувала вона.

Як відомо, від Анастасії в 45-річного екснардепа є сини-двійнята Остап і Тимур та донька Мія. Також у Рибалки є старша дочка Роксолана від шлюбу з "принцесою АТБ" Анною Буткевич.

Експодружжя з синами, яким у червні виповниться 5 років

Експодружжя з синами, яким у червні виповниться 5 років

Перебуваючи за кордоном, Анастасія з дітьми регулярно бере участь у акціях на підтримку України

Перебуваючи за кордоном, Анастасія з дітьми регулярно бере участь у акціях на підтримку України

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни Рибалка, вочевидь, залишився в Україні, а Байбородіна зі старшими дітьми виїхала до Франції, де її обурювала відсутність сервісу, купи лайна на вулицях тощо.

Дівчинка в них із Рибалкою народилася вже в закордоні, навесні 2023-го. Як зізнавалася жінка, третю дитину вони не планували, але не так сталося, як гадалося, мовляв, далася взнаки майже піврічна розлука з коханим.


Багатодітний екснардеп мав звогу виїздити за кордон до дружини, але їхні стосунки все одно не витримали випробування війною

Багатодітний екснардеп мав звогу виїздити за кордон до дружини, але їхні стосунки все одно "не витримали випробування війною"

Судячи з останніх геотегів у Instagram Насті, тепер вона з малечею в Іспанії.

У травні Байбородіна та її "Зевс" Рибалка, якому вона колись співала шансон-серенаду, мали би відзначити дев'яту річницю свого шлюбу.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів