"З пузіком теж ок": дочка власника АТБ Буткевич розказала, які чоловіки їй подобаються та чому боїться знайомити їх з батьками

20 березня, 13:30

Донька власника української мережі магазинів АТБ Геннадія Буткевича, бізнесвумен, співачка, акторка й ведуча Анна Буткевич розказала, що перебуває в статусі холостячки.

В інтерв'ю "Люкс ФМ" 39-річна ексдружина колишнього радикала Сергія Рибалки розповіла, які чоловіки їй подобаються та куди витрачає гроші.

Буткевич зізналася, наскільки важко знайти другу половинку "принцесі АТБ".

"Важко. Важко. Буває, відразу на першому побаченні питають у мене: "А можна там якось посприяти?". Нічого поганого немає, але я ж відчуваю, що, може, це не я подобаюся, а гроші", - розказала Анна.


Мабуть нелегко, коли твій батько власник АТБ, а твій меркантильний кавалер - ще той фрукт
Мабуть нелегко, коли твій батько власник АТБ, а твій меркантильний кавалер - ще той фрукт

Буткевич наголосила, що боїться знайомити своїх обранців із батьками.

"Тому що був досвід не дуже приємний, і зараз у мене такий великий фільтр. Я дуже ретельно фільтрую, потім думаю 33 рази, чи потрібно це робити. А потім так складається, що десь через пів року щось не по одному шляху ми йдемо. І поки моє серце вільне", – відповіла Буткевич.

Жінка не поспішає приводити додому чоловіків

Жінка не поспішає приводити додому чоловіків

фото з instagram

Розказала принцеса АТБ і про чоловіків, які їй подобаються:

"Брутальні, щоб в них була борода, більш чоловічий типаж. Маскулінний. З пузіком теж окей, якщо з ним є про що поговорити, якщо є про що посміятись".

Буткевич також зізналася, що любить наполегливих і впевнених в собі.

"Я відкрита до знайомства, але іноді чоловікові треба бути більш наполегливим. Не думати, що якщо жінка працює, вона успішна, - значить максимально закрита", - натякнула потенційним кавалерам жінка.

Анна - сильна і впевнена в собі жінка, тому і чоловіків обирає таких самих. А ще вона не проти, якщо бойфренд зароблятиме менше за неї

Анна - сильна і впевнена в собі жінка, тому і чоловіків обирає таких самих. А ще вона не проти, якщо бойфренд зароблятиме менше за неї

Поспілкувалися і про гроші. За словами Буткевич, найбільші витрати бізнесвумен йдуть на закриття подорожей:

"Вони в мене кожного тяжня. 15 годин туди, 15 назад, переліт. Я просто живу в літаку і в автівці".

Наостанок Анна розповіла, як доглядає за обличчям в свої 39.

"Я роблю все, що пропонує мій лікар. Тільки після його підпису можу робити щось з собою. Мені подобається, як працює біоревіталізація, але жах. Дівчата, на 3 дні ви все викреслюєте зі свого життя, повинні залишатися вдома", - попередила жінок Буткевич.

Як відомо, за освітою Анна юрист. А ще Буткевич - майстер спорту з великого тенісу і займається кінним спортом. Жінка виховує 14-річну доньку Роксолану від колишнього чоловіка.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів