Досі працює в школі: Мішина уперше розказала, що в 6-му класі стала жертвою розбещення з боку вчителя

17 лютого, 15:05

34-річна акторка Ксенія Мішина у новому випуску STAND UP Battle Club зізналася, що її розбещував вчитель. Зірка зазначила, що це сталося, коли вона була у шостому класі.

За словами Ксенії, вчитель валеології (напрямок альтернативної медицини, - ред.) знімав дівчат з інших уроків та проводив "огляд".

"У нас був вчитель, який постійно нам влаштовував "медичні огляди". Але ми всі його дуже любили, ми йому всі довіряли, він такий класний був, тому що він звільняв з уроків. Ми могли з ним там кудись ходити, до нього додому приходили. Там 10 дівчат, підемо до нього додому на вихідних, у нього був комп'ютер, а у нас тоді не було. Пам'ятаю у нього був диск з оголеною жінкою, ми запитали, що то таке. Він нам його поставив - то було порно, ми його подивилися", - розповіла Мішина.

Фото Instagram Ксенії Мішиної

Акторка каже, що батькам про це дівчатка не розповідали, та й в школі в Севастополі до таких оглядів ставилися нормально. Також зірка зазначила, що цей вчитель й досі працює у тій школі.

"Медичний огляд відбувався так - ми роздягалися до гола, знімали навіть трусики, він нас оглядав і говорив: "Добре, добре, розвиваєшся", - додала Ксенія.

Нагадаємо, колись співачка Тоня Матвієнко зізналася, що у 19 років стала жертвою домагань з боку лікаря у столичному Охматдиті.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів