"Хотіла б я знати тата": донька Кобейна у 30-ті роковини його смерті розчулила останніми фото з ним

6 квітня, 12:41

Донька лідера гурту Nirvana Курта Кобейна, Френсіс Бін у 30-ті роковини його смерті показала останні фото з батьком та його дитячі знімки.

Світлинами дівчина поділилася у своєму Instagram.

"30 років тому закінчилося життя мого тата. 2-ге та 3-тє фото, коли ми востаннє були разом, поки він був живий. Його мама Венді часто притискала мої руки до щік і казала з колисковим сумом "у тебе його руки". Вона вдихала їх так, ніби це був її єдиний шанс притримати його хоч трохи ближче", - написала Френсіс.

Останні фото Френсіс з Куртом

Останні фото Френсіс з Куртом

Фото з Instagram Френсіс Бін Кобейн

Вона додала, що її думки про смерть Курта весь час "метаморфізували".

"Хотіла б я знати свого тата. Хотіла б я знати, як звучить його голос, як він любив свою каву або як почувався, коли він читав казки на ніч. Мені завжди було цікаво, чи не ловив би він пуголовків зі мною під час душного літа у Вашингтоні, чи він пахне Camel Lights та полуничним несквіком (його улюблені, як мені казали)", - написала дівчина.

Дівчинці був лише рік, коли помер музикант

Дівчинці був лише рік, коли помер музикант

Френсіс зазначила, що Курт написав їй листа ще до її народження.

"В останньому рядку було написано: "Куди б ти не йшла або куди б я не йшов, я завжди буду з тобою“. Він виконав цю обіцянку, тому що він присутній у багатьох способах. Незалежно від того, чи чую я пісню, чи через доторки, якими ми ділимося, у ці моменти я маю змогу провести трохи часу з моїм татом", - написала донька Кобейна.

Вона показала й дитячі фото покійного Кобейна

Вона показала й дитячі фото покійного Кобейна

Курт зі своєю мамою 

Курт зі своєю мамою

Нагадаємо, Курт Кобейн застрелився 5-го квітня 1994 року.

Як відомо, Курт Кобейн та його дружина, співачка Кортні Лав вживали наркотики. Лав робила це й під час вагітності, коли пара чекала на Френсіс.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів