"Наші 8 років любові": Lama зворушливо привітала бойфренда з романтичною річницею. Фото

31 липня, 12:00

Співачка Lama (Наталія Дзеньків) та її хлопець Роман святкують романтичну дату: вони разом уже вісім років.

Допис-привітання своєму коханому 48-річна артистка опублікувала в Instagram, проілюструвавши його фото на тлі київського краєвиду.

"Наші 8 років любові", - написала Наталія.


"Це справжня спільна подорож, яка почалася з першого погляду і триває через тисячі моментів, кожен з яких додає новий штрих до картини нашої спільної історії. Це час, коли ми разом переживали злети і падіння, розуміли один одного без слів", - зазначила вона.

Lama та її бойфренд

Вісім років тому Наталія та Роман стали парою

Зі слів Lama, ці вісім років стали для них із Романом часом підтримки і натхнення, коли вони з ним надихають один одного на досягнення нових вершин і мріють про майбутнє.

"Це безліч спільних вечорів, коли світ зупинявся, і ми залишалися лише вдвох – в теплі і затишку, де кожне слово має вагу, а кожний погляд говорить більше за тисячу слів. Це роки спільних досягнень, коли ми відкриваємо нові горизонти, досліджуємо невідоме і насолоджуємось кожною миттю разом. Це моменти, коли ми будуємо плани, створюємо традиції і творимо власний всесвіт, де любов і взаєморозуміння між нами - це головні закони", - наголосила Дзеньків.

"Це час, коли ми вчилися цінувати кожен день і кожну хвилину разом. Це вісім років, які показали, що справжня любов не боїться труднощів і випробувань, а навпаки, стає міцнішою та сильнішою! З нашим днем, коханий", - додала вона.

Як відомо, Роман молодший за Наталію на 18 років та слухав її пісні, коли був малим. Артистка якось розказувала, чи заважає їм різниця у віці.

Нагадаємо, Lama нещодавно розповіла ТаблоID, скільки грошей витрачає на догляд за собою і як харчується.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів