"Організм припинив пручатися": Ребрик назвала плюси і мінуси третьої вагітності

22 січня, 12:00

Телеведуча Лілія Ребрик, яка в березні готується стати багатодітною мамою, докладно розказала про третю вагітність.

42-річна Лілія розповіла як про позитивні зміни організму, так і про негативні.

"Третя вагітність зовсім інакша. По-своєму особлива. По-своєму хвилююча, хоч і втретє, але проживаєш все як вперше. Як і в попередні дві, я активно працюю, але не втомлююсь так, як раніше, бо даю собі вчасно перепочити.

Важко переношу обстріли. Це, вважайте, моє зізнання вам. Стресую, боюся заглядати у стрічку новин, плачу, лютую (самі знаєте на кого)", - написала Лілія.


Телеведуча також виховує двох доньок: молодшу Поліну і старшу Діану

Телеведуча також виховує двох доньок: молодшу Поліну і старшу Діану

"3 плюсів - нарешті не маю токсикозу! Після 6-го місяця лише на третій вагітності мій організм нарешті припинив пручатися. Токсикоз як рукою зняло! Незнайоме для мене прекрасне відчуття.

Бо з дівчатами - що з Діаною, що з Поліною, щодня всі девʼять місяців токсикозила", - розповіла вона.

Ребрик також зазначила, що набрала кілька зайвих кіло:

"Це найщасливіші кілограми в світі, які милують око. (Ще з плюсів - відросло волосся!). Настрій - мінливий, емоції зашкалюють".

"P.S. Ще з мінусів (ледь не забула) - дуже чуттєва стала до хейту. Особливо хейту з теми третьої вагітності. Як відкрию коментарі, то хоч до бабки йди яйцями викочувати", - зазначила Лілія, попередньо закривши свою сторінку в Instagram.

Нагадаємо, раніше Ребрик розказувала, чи обрали вони з родиною ім'я для майбутньої доньки, а ще про самопочуття та обмеження у харчуванні під час вагітності.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів