"З'їдає зсередини": Melovin розсекретив свою невиліковну хворобу

14 листопада 2023, 09:35

Співак Меловін, який 13-го листопада оголосив, що має невиліковну хворобу, та не назвав, яку саме, дотягнув інтригу до наступного дня і примусив прихильників добряче похвилюватися.

14-го листопада, у Всесвітній день боротьби з цукровим діабетом, артист зізнався, що у нього, власне, цукровий діабет.

У коментарях під першим постом Мела фоловери припускали, що в нього ВІЛ, рак або гепатит. На щастя, здогадки на виправдалися

У коментарях під першим постом Мела фоловери припускали, що в нього ВІЛ, рак або гепатит. На щастя, здогадки на виправдалися

"Головне, щоб ви зрозуміли, що себе треба любити, за собою треба слідкувати і перевіряти себе завжди. У мене цукровий діабет MODY-типу, генетичний. Будь-який діабет з'їдає тебе зсередини, якщо ти вчасно не почнеш діяти, його стопати і за ним слідкувати", - заявив Melovin в сторіс та подякував усім підписникам за неймовірну підтримку.

MODY-діабет - це особливий тип спадкового діабету, так званий "цукровий діабет дорослого типу у молодих". Він проявляється до 25 років і спричинений мутацією генів, відповідальних за нормальне функціонування ендокринної частини підшлункової залози.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів