"Без пароля немає контроля": Міша Крупін у новому кліпі показав сюрреалізм життя українців під час війни

17 квітня, 14:45

Співак і музикант Міша Крупін презентував пісню "Пароль" і кліп на неї.

Як зауважив артист, це перший реліз за півтора року саме під його іменем.

"…Але відтепер буде тільки так. Зустрічайте вашого нового Мішу Крупіна", - заявив він.

Міша Крупін презентував новий епатажний кліп

Міша Крупін презентував новий епатажний кліп


На створення пісні "Пароль" Мішу надихнула чергова поїздка на Донеччину до військових.

"Знаєте, як до військових, перш ніж доїдеш, то там все по паролях. Кожен відрізок дороги. Тебе постійно питають ці паролі. І так я поїхав до своїх братанів, Окремої механізованої бригади. Ми дуже сильно дружимо. І ось ця поїздка дала поштовх для слів пісні, ідеї.

І, головне, ці ж друзі й знімаються у мене в кліпі. Вони військові, але знялися у цивільному. Це люди, які завжди не проти мене підтримати, як і я їх! Вони мої братани! Також з нами працювали актори, яких я зустрів вперше. Ми мали співпрацювати, робити яскраву картинку, емоції – все це вдалося зробити життєво і щиро, завдяки нашому режисеру Віктору Скуратовському", – поділився Міша Крупін.

"Пароль" – це сюрреалізм у чистому вигляді. Ми всі такі різні, з різними бажаннями та різними уподобаннями продовжуємо жити під час війни… Більшість іноземців навіть уявити не можуть, які ми круті. І, так, наше життя сповнене безліччю різних ситуацій.

Ідея у тому, щоб підсилити емоції та створити справжній артхаус через візуальні етюди. Показати, які ми всі різні у різних обставинах, і все одно продовжуємо жити своє найкраще життя. Це музика, яка має запалювати, давати сили жити яскраво", – розповів Міша про свій новий кліп.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Нагадаємо, у вересні минулого року Міша Крупін виступав на івенті "Української правди".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів