"Мене набухали": Міша Крупін утнув п'яний "перформанс" в Одесі, але вже попросив вибачення

19 жовтня 2023, 14:14

Соліст групи "Корупція" Міша Крупін 18-го жовтня виступив в одному з закладів міста Одеса, і цього виступу ніколи не забудуть ні глядачі, ні сам артист. Адже на сцену він вийшов добряче напідпитку.

"Друзі, не звертайте уваги, тому що я приїхав сьогодні в Одесу, і мене так набухали оху*нно просто, боооже...", - зізнався 42-річний Міша публіці.

Міша був в ударі

Міша був "в ударі"

"У мене просто одне питання: ви що тут всі ох*їли, чи що? Ви готові до туси?", - питався він в глядачів.

Уже наступного дня, навіть не ставши чекати, доки відео з його перлами завірусяться, Крупін публічно вибачився за свою поведінку. Він зробив звернення через Instagram.

Недобрий вийшов ранок, еге?

Недобрий вийшов ранок, еге?

"Я просто хотів вибачитись перед одеситами, перед слухачами, які прийшли в ресторан, і перед рестораном, який дозволив мені зробити благодійний концерт. Але я вийшов в такому стані, в якому не можна виходити професійному музиканту", - визнав Міша.

"Мені дуже-дуже сильно соромно. І ще раз, я вибачаюсь. Скоріш за все, що я на деякий час свою кар’єру музичну буду припиняти. Ще раз вибачте мене, будь ласка. Ви ніколи мене не побачите на сцені в такому стані", - пообіцяв він.

У коментарях більшість підписників підтримали Крупіна, мовляв, із ким не буває, та закликали в жодному разі не припиняти виступати.

Нагадаємо, подейкують, американський актор Джонні Депп улітку так завзято шукав натхнення в чарчині, що концерт його гурту The Hollywood Vampires довелося скасувати останньої миті.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів