"Ніколи не будемо друзями": Андраде розказала про зустріч із Потапом та стосунки з Горовою

22 березня, 11:30

Співачка Мішель Андраде (Michelle Andrade) розказала про зустріч зі своїм експродюсером Потапом (POTAP), який наразі працює не в Україні.

В інтерв'ю "Радіо Промінь" виконавиця пригадала про враження від зустрічі, а також розповіла, у яких стосунках перебуває з її експродюсеркою Іриною Горовою.

"Потап дуже емоційний, насправді. І мені здається, що він дуже енергетична людина. Інколи тяжко з ним говорити, якщо чесно. Я його зустріла лише одного разу після повномасштабного вторгнення, це була досить незрозуміла зустріч.

Ніби було все добре, але все одно я відчуваю, що ми вже ніколи не будемо друзями. Я не буду загадувати, але просто ось так", - розповіла Андраде.


Мішель прокоментувала і у яких стосунках залишилася зі своєю експродюсеркою і ексдружиною Потапа, Іриною Горовою:

"Коли почалось повномасштабне вторгнення, ми вели переговори про те, що ми вже не хочемо працювати разом. Тому що я зрозуміла, що хочу дати собі час для того, щоб створити щось нове. І коли ви розвиваєтесь – ви йдете разом або вже окремо.

Я зрозуміла, що я хочу вже, напевно, окремо, бо деякі мої ідеї не підтримували. Мені дуже тяжко, коли в творчих моментах мені не дають слова, не підтримують. Зараз, наприклад, коли я бачу Іру десь, то ми можемо привітатись. І все нормально", — запевнила виконавиця.

"Він не забороняє мені говорити про нас. Але він непублічна особа. І я поважаю його простір. І нам дуже комфортно там, де ми знаходимось. Звичайно, інколи хочеться інтригувати, ми ж любимо трішечки хайпувати, як кажуть... Але я ще не готова, напевно, розповідати про своє особисте життя", - зазначила співачка.

Як відомо, Андраде від самого початку війни перебувала за кордоном, звідки підтримувала українців волонтерською і творчою діяльністю. У червні 2022-го вона розказувала про розрив з хлопцем та перехід на українську.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів