"Я стала вільною": Мішель Андраде розповіла про свого коханого та як змінилася у стосунках з ним. Фото

16 березня, 13:39

27-річна співачка українсько-болівійського походження Michelle Andrade в інтерв'ю виданню JetSetter відверто розповіла про свого коханого, якому навіть присвятила пісню.

За словами Мішель, вона закрита людина, якій важко транслювати особисте життя, й тим паче її коханий - людина не публічна. Тож про свої почуття співачка розповіла фанам через новий сингл "В твоїх очах". Пісню вона присвятила своєму бойфренду.

Хоч співачка й не приховує своїх стосунків, проте розповідати, хто її коханий поки не поспішає

Хоч співачка й не приховує своїх стосунків, проте розповідати, хто її коханий поки не поспішає

"Спочатку я не казала, що трек присвячений йому. Просто дивилася на його реакцію, мені дуже подобалося за цим спостерігати. Коли я врешті сказала, що пісня про нього, він такий: "Серйозно?". І я така: "Ні-ні-ні, я жартую". Тому я не знаю, чи він насправді в курсі. У будь-якому разі пісня йому дуже подобається. І не тому, що вона про нього, а тому, що він дуже цінує те, чим я займаюся", - сказала зірка.


Андраде каже, що вони знайомі вже багато років, проте спілкувалися як друзі.

"У перший рік повномасштабного вторгнення я жила на два міста. У мене в пріоритеті була творчість, я взагалі не шукала стосунків. Коли приїжджала в Київ, ми багато часу проводили разом, і так все закрутилось", - зазначила співачка.

Мішель також наголошує, що у неї та її обранця багато спільних хобі. Вони разом займаються спортом: бігають, ходять на йогу, також полюбляють разом готувати, ходять разом з друзями у заклади та переглядають фільми.

За словами Мішель, її коханий може дати їй пораду навіть в музиці, хоча й не займається творчістю

За словами Мішель, її коханий може дати їй пораду навіть в музиці, хоча й не займається творчістю

До слова, у пари різні сфери діяльності.

"Насправді мені дуже подобається, що в нас різні сфери. Я людина, яка може літати десь у хмарах, а він більш приземлений. Він дуже чіткий та раціональний, а мені інколи не вистачає цього в роботі. При цьому я ціную, що він прислухається й до моїх порад, у роботі та поза нею. Постійно робить якісь сюрпризи, вигадує плани з друзями чи на вікенд", - зазначила Андраде.

Зірка сказала, що коханий допоміг їй розкрити у собі найсильніші якості — жіночність, сексуальність, любов до себе, щедрість і вдячність.

"Я стала вільною. Я можу висловитися так, як забажаю, і буду знати, що мене не засудять", - додала вона.

Нагадаємо, у листопаді минулого року Мішель Андраде розповіла своїм шанувальникам, що спробувала себе у ролі акторки. Вона зіграла епізодичну роль у серіалі "Корона" від Netflix.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів