Екс Лорак підтвердив розлучення та пояснив, чи винна в ньому його нова пасія

10 січня, 09:18

Ексчоловік співачки Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налкакіоглу нарешті підтвердив, що розлучився зі своєю другою дружиною Лілією, весілля з якою відгуляв у червні 2023.

Після численних чуток про його новий роман та неоднозначні фото з дівчиною Анастасією, Мурат вирішив розставити всі крапки над і та звернувся до підписників у сторіс Instagram.

"Я завжди волію мовчати про те, що відбувається в моєму особистому житті, але я бачу, що це відбувається через дивних людей, які просто живуть на екранах телефонів у соціальних мережах і нічого не знають про реальне життя. Я хочу, щоб усі перестали турбувати мене та Анастасію, будь ласка, бо вона не брала участі в моєму процесі розлучення з моєю колишньою дружиною. Рішення, яке я ухвалив щодо припинення шлюбу", - заявив Мурат.

Мурат доволі швидко знайшов заміну своїй ексдружині

Мурат доволі швидко знайшов заміну своїй ексдружині


"Це сталося ще до того, як я з нею познайомився, будь ласка, поважайте людей та їхній вибір. Я просто бажаю всім миру та просто щастя. Дякую за розуміння і, будь ласка, перестаньте турбувати нас.

Іноді ви вибираєте шлях, який може бути дивним для деяких людей, але вони не знають, що насправді добре для людей, які обирають цей шлях. У цей момент я відчуваю з нею повну гармонію у житті. Я проводжу своє життя, яке ніколи не відчував і яке ніколи не закінчиться", - написав він, що б це не означало.

Вперше з Анастасією Мурат показався нещодавно під час відпустки з дочкою Софією в Дубаї

Вперше з Анастасією Мурат показався нещодавно під час відпустки з дочкою Софією в Дубаї

Нагадаємо, чутки про те, що Налкакіоглу розійшовся з Лілією, з'явилися у жовтні. Тоді ж він уперше порушив мовчання щодо свого особистого життя, але нічого конкретного не сказав. А в листопаді Ліля подалася без чоловіка в Ірландію, тоді як він проводив час сам у Туреччині.

Їхні стосунки тривали понад два роки.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів