Жодної крихти борошна: Матвєєва дала рецепт апетитної м'ясної піци

30 жовтня, 12:45

Телеведуча Надія Матвєєва, яка веде активний спосіб життя та слідкує за своїм харчуванням, поділилася рецептом страви, яка милує око і тішить шлунок, але не обтяжить зайвими калоріями.

56-річна зірка зробила піцу, для якої їй не знадобилося ні граму борошна, позаяк основу Надя зробила з курячого фаршу. На приготування, зі слів Матвєєвої, піде лише 15 хвилин.

В Instagram телеведуча дала перелік інгредієнтів.

Основа цієї піци - не з тіста, а з м'яса

"Для основи: фарш курячий; яйце; спеції за смаком. Для начинки: гриби шампіньйони; цибуля; перець болгарський; помідори; томатна паста; сир моцарела", - написала вона.

Процес Надія докладно показала на відео.

До курячого фаршу (в неї було приблизно 300 гр), крім яйця, Матвєєва додала сіль і чимало чорного перцю, ти часом розігрівши духовку до 180 градусів.

"Нам фактично треба сформувати такий м'ясний млинець, основу піци. І відправляємо в духовку на 10 хвилин. Це для того, щоби основа піци сформувалася, а потім ми додамо начинку і допечемо її", - пояснила зірка.

Вийшов ось такий курячий млинець

Овочі Надія нарізала тоненько та по черзі виклала на змащений томатним соусом м'ясний млинець. Згори притрусила сиром і відправила до духовки ще на декілька хвилин.

Матвєєва змастила основу томатною пастою і виклала начинку

"Отака м'ясна красунька", - представила телеведуча результат

Як відомо, співачка Настя Каменських якось давала рецепт безглютенової піци, де основа робиться з цвітної капусти. А от для тих, хто не худне, ресторатор Міша Кацурін показував, як приготувати "вінтажну" піцу з 1990-их - з майонезом і ковбаскою

Нагадаємо, Надія Матвєєва нещодавно розповідала про те, як після 50 у неї побільшало пофігізму і які здорові ритуали супроводжують її все життя. 

IDEALMEDIA