Наомі Кемпбелл та Анна Вінтур посварилися на модній премії: яка причина

5 вересня, 16:00

Британська супермодель Наомі Кемпбелл – відома своїм запальним норовом. У такій самій мірі головна редакторка американського Vogue Анна Вінтур знана своїми суворими правилами та деспотичним характером.

Саме тому інсайдерам модного світу цікаво слідкувати за конфліктом між жінками, що трапився днями під час нагородження модної премії Harlem's Fashion Row.

Головна редакторка Vogue Анна Вінтур

Анна Вінтур була роздратована вчинком Кемпбелл

фото GETTY IMAGES

Як пише Daily Mail, Кемпбелл мала отримувати з рук Вінтур нагороду "Ікона стилю". Проте запізнилася на івент, чим сильно роздратувала редакторку. Вінтур вирішила не чекати на появу манекенниці та покинула церемонію, сказавши зі сцени наступне:


"Я – дуже пунктуальна людина. І сьогодні маю честь вшановувати декого, хто дуже часто запізнюється. Тому Саміра Наср (головна редакторка американського Harper's Bazaar - ред.) погодилася допомогти мені, адже я, на жаль, маю піти, після всього, що мені хотілося б сказати про екстраординарну Наомі Кемпбелл", – виголосила Вінтур.

Наср згодом вручила нагороду моделі, яка у своїй переможній промові прокоментувала слова Анни.

"Я вірю у вищі сили і хочу подякувати їм за те, що стою тут. Для мене дуже важливо бути сьогодні з вами… Я просто хочу сказати ось що: все має статися так, як судилося статися. Це був не мій вибір отримувати нагороду від іншої леді, проте якби був, я б обрала її. Тому дякую", – сказала Наомі, маючи на увазі Саміру Наср.

Модель Наомі Кемпбелл

Наомі Кемпбелл вирішила не мовчати і прокоментувала вчинок редакторки

Нагадаємо, Анна Вінтур, яка виступає головною організаторкою Met Gala, має високі вимоги до гостей івенту. Зокрема, вона особисто формує списки запрошених і може дозволити собі не пустити на захід зірку, хоч би якою популярною та не була. Так одного разу трапилося з Мадонною.

А Кемпбелл має на своєму рахунку чимало скандалів з іншими людьми, коли в хід йшли кулаки.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів