"В моменті закоханості": Добринін вперше розповів про нові стосунки та розвінчання з Квітковою

5 листопада 2023, 11:19

Блогер Нікіта Добринін вперше розповів, що розірвав церковний шлюб з Дашою Квітковою та зізнався, що зараз перебуває у відносинах.

Про це він сказав в інтерв'ю "Неймовірній правді про зірок".

За словами Добриніна, у них з Квітковою не вийшло пережити "шторм".

"Передували і стрес, і війна. У нас не вийшло, не витримали шторму ситуацій. Для мене це був важкий період у житті і я ділився з психологом, пішов у спорт і це спрацювало", - каже блогер.


Він вперше розповів й про те, що вони з Дашою розірвали церковний шлюб. Нікіта пояснив, як відбувається процедура розірвання церковного шлюбу.

Нікіта і Даша повінчалися за пів року до розлучення

Нікіта і Даша повінчалися за пів року до розлучення

"Ти звертаєшся до священника повторно. Він дає своє добро і підписує навіть вам офіційний документ про подібне", - сказав Добринін.

Він зізнався, що зараз перебуває у відносинах й почувається щасливим.

"Зараз я скоріше перебуваю в моменті закоханості, ніж якогось повністю холостяцького усамітненого життя. Я не в таких стосунках, щоб сказати, що це серйозно, чи що я хочу про це заявляти. У мене є кохання в серці. І це найголовніше. Мені хочеться залишати персональне персональним", - додав блогер.

Нікіті приписують відносини з моделлю Чарою Хорив, вони разом ходили на премію Музвар, однак чи це правда, він не відповів.

Добринін з Чарою Хорив

Добринін з Чарою Хорив

Нагадаємо, якось Даша Квіткова у своєму Instagram запевнила, що не зраджувала колишнього чоловіка. Відповіла блогерка і на плітки щодо небайдужості до блогера і автора інформаційного Ігоря Лаченкова.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів