"Пів року довелося збирати енергію по цеглинах": Добринін про розлучення з Квітковою і чому більше не "продаватиме" стосунки

27 жовтня 2023, 11:30

Блогер Нікіта Добринін дуже задоволений, що їм із ексдружиною Дашею Квітковою вдалося владнати своє розлучення без судів. Образи на матір свого сина Лева він не тримає, але зізнається, що довго відновлювався після розриву.

Яка дівчина має шанс завоювати серце екс-"Холостяка" та одного з найзавидніших холостяків України і чому він не показуватиме свою наступну лавсторі в Instagram, 35-річний Нікіта розказав у інтерв'ю Аліні Шаманській.

Добринін переконаний, що тримати образу на когось - це шкідливо для самої людини, і тому образ на Квіткову в нього наразі нема: він їх пропрацьовує та відпускає.

У травні 2020-го Нікіта і Даша одружилися, в вересні 2022-го повінчалися, а в січні 2023-го оголосили про розлучення

У травні 2020-го Нікіта і Даша одружилися, в вересні 2022-го повінчалися, а в січні 2023-го оголосили про розлучення


Про причини розлучення зірка говорити відмовився, але запевнив, що він - не цяця-хлопчик.

"Я залишав теж крихти, розкидував шорти, шкарпетки. Я - не найкращий чоловік у цьому світі, і я це відверто кажу, і я це знаю", - зазначив він.

Дашу він вважає "найкращою мамою для їхнього сина".

"Батьківство нас пов'язує. Нас пов'язує повага одне до одного. Нас пов'язує бажання далі розвиватися і бути найкращими батьками для нашого сина, і це не забрати. Мені здається, в нас це більше ніж виходить", - похвалився він.

Синові експодружжя Леву вже 2,5 року

Синові експодружжя Леву вже 2,5 року

Зі спостережень Добриніна, чимало людей "розквітають" після розлучення, але це не його випадок.

"(Розлучення забрало - ред.) дуже багато сил та енергії, яку мені пів року, місяців 5 доводилося просто по частинам, по цеглинам збирати", - поділився Нікіта.

Добринін сформулював, які дівчата йому зараз подобаються.

"Мені подобається максимально природня краса. Я не скажу, що подобаються дівчата прям із ідеальними фігурами і формами, тут скоріше про якусь енергію, яку ти просто відчуваєш до людини. Ти дивишся і розумієш, що людина сповнена життя, а не історія, що це прям фітнесмодель, вона така вся ідеальна, зроблена і тоді ти звертаєш на неї увагу", - пояснив він.

Наступна жінка у житті Нікіти не обов'язково має бути фітнесдівою

Наступна жінка у житті Нікіти не обов'язково має бути фітнесдівою

Зі слів Нікіти, він "любить дівчат, які люблять їсти", для яких на побаченні можна замовити смачний стейк, а не "три листочки салату".

"Мені подобається почуття гумору, коли не доводиться пояснювати свої жарти. Тому що почуття гумору – це про інтелект", - розказав він.

Утім є ймовірність, що наступну пасію Нікіти його підписники в Instagram уже не побачать.

"Я не хочу "продавати" свої стосунки, я не хочу, щоби їх оцінювали. Якщо хтось спробує це зробити, він програє. В мене цієї потреби зараз немає, тому що я, напевно, закрив цей гештальт публічним життям, публічним розгорнутим життям і особистим в тому числі", - зазначив блогер.

Добринін більше не хоче виносити свої особисті стосунки за розгляд широкого загалу

Добринін більше не хоче виносити свої особисті стосунки за розгляд широкого загалу

"Хочу, щоби це було моє, сокровенне… Тут не про гроші, тут про цінність. Не про ціну – про цінність. Якщо ти ще маєш якесь право в цьому світі, то ти точно маєш право на свої персональні стосунки, на їх цінність і говорити про них або ж ні", - додав він.

Зайшла також мова і про повістку, якої Добринін поки не отримував. Але як отримає, запевнив блогер, то жодної справки про інвалідність собі не робитиме, хоч має "деякі вади здоров'я".

Зі слів Нікіти, наразі він для себе усвідомлює, що "без тилу немає фронту" та регулярно допомагає своєму двоюрідному братові, який воює.

Нагадаємо, влітку ходили чутки про роман Даші Квіткової з іншим "Холостяком".





Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів