"Любов мого життя": 56-річна Кідман зворушила зізнанням про свого другого чоловіка

16 квітня, 17:00

Австралійська та американська акторка Ніколь Кідман зізналася, що дотепер, після майже 18 років шлюбу її чоловік, кантрі-співак Кіт Урбан залишається її "глибоким коханням".

Про момент, в який вона усвідомила, що вийде за нього, зірка розказала People.

"Мені так сильно пощастило, що в мене є Кіт, котрий просто моє кохання, моє глибоке, глибоке кохання", - поділилася Ніколь.

Цього літа Кіт із Ніколь святкуватимуть 18-річчя свого шлюбу

Цього літа Кіт із Ніколь святкуватимуть 18-річчя свого шлюбу

Фото Getty Images

Вони з Кітом познайомилися на івенті в 2005-му році. Й на 38-річчя акторки її майбутній чоловік стояв на її ґанку о 5:30 ранку, тримаючи в руках букет гарденій.

"У той момент я повірила, що він - любов мого життя. Може, тому, що я - глибокий романтик, чи через те, що я - акторка, або й через те, що маю сильну віру, але я просто повірила: "О, окей, ось і він", - пригадала Кідман.

У 2006-му пара одружилася. Подружжя виховує двох доньок, Сандей Роуз та Фейс Маргарет, яку виносила для них сурогатна мати. Сім'я - абсолютний пріоритет Кіта та Ніколь.

"Пригадую, як одного разу розмовляла з кимось, і мене спитали: "Чим ви займаєтеся?" І я така: "Ну, передусім у мене є сім'я, я виховую дітей і працюю", - зазначила Кідман.

Те, як Урбан після стількох років шлюбу мацає Кідман за дупцю, доводить, що пристрасть між зірками й не думає згасати

Те, як Урбан після стількох років шлюбу мацає Кідман за дупцю, доводить, що пристрасть між зірками й не думає згасати

"Я виховую майже 16-річку та 13-річну, вони чарівні. Вони просто прекрасні люди, і мені так пощастило, що в мене є Кіт... Це дає мені можливість іти і робити все, що я маю робити, оскільки я знаю, куди мені повертатися", - додала актриса.

Як відомо, для Кідман цей шлюб є другим. Перший свій союз, із актором Томом Крузом, Ніколь свого часу порівняла з бульбашкою, взаємини в якій були і романтичними, і отруйними.

Нагадаємо, прийомні діти експодружжя, Коннор та Ізабелла після розлучення лишилися з Томом та в лоні саєнтологічної церкви, яка не схвалює спілкування своїх членів із тими, хто до неї не належить.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів