Протезований військовий Терен зізнався Єфросиніній, чи втрата обох ніг вплинула на його інтимне життя

28 лютого, 10:30

Протезований військовий Олександр Терен відверто розповів телеведучій Маші Єфросиніній, чи втрата обох ніг заважає йому жити повноцінним життям, зокрема, сексуальним.

Цю тему підняла Маша на зйомках нового YouTube-шоу Олександра "Відвал ніг", в якому він досліджує інклюзивність та перевіряє безбар'єрність українських міст.

З Єфросиніною Терен зустрівся у Львові і повів її у заклад, де можна з'їсти десерти у вигляді вагін і прутнів.

Маша запитала, чи пишуть Сашкові жінки. На що він відповів, що так і доволі часто. Тоді телеведуча заговорила про важливу тему, з якою зіткнулася у своєму центрі допомоги жінкам.

Марія стала гостею нового шоу Олександра Терена і підняла у розмові важливу тему

Марія стала гостею нового шоу Олександра Терена і підняла у розмові важливу тему

"Я замислююсь про це, тому що в нашому центрі допомоги "Незламна" в Києві дуже багато жінок, у яких чоловіки повернулися з інвалідністю. І вони приходять із запитом на психологічну допомоги щодо того, як взагалі все це вивезти, тому що це змінює життя. А по-друге, з тим, що чоловіки настільки закриваються і самі не сприймають себе, і жінці потрібно, по-перше, самій до цього звикнути, а по-друге, ще й його переконати, що в неї не з'явилося якихось почуттів, які заважатимуть їм далі жити. І вони питають наших психологів, як мені йому довести, що я його так само хочу, що я готова на експерименти, що я готова зробити все, щоб він знову відчув себе потентним. Але я знаю пари, де жінки не змогли...", - поділилася Єфросиніна.

Терен - один із найбільш медійних протезованих ветеранів

Терен - один із найбільш медійних протезованих ветеранів

Також Марія зауважила, що коли брала інтерв'ю у Терена для свого каналу, зрозуміла, що в нього взагалі немає проблем із сексом. І військовий підтвердив цю думку.

"Стало багато людей, які мають різні ампутації, різні інвалідності, але ці люди активні споживачі цього життя, тобто вони живуть і насолоджуються. І за моїми спостереженнями, як би це зараз не звучало, але мої здорові друзі кажуть, що в мене буває жінок більше, ніж у них. Раніше їх було менше, але це, напевно, через якусь публічність, як би це не звучало", - скромно зізнався Терен.

Олександр зізнався, що нині в нього жінок більше, ніж було до втрати ніг

Олександр зізнався, що нині в нього жінок більше, ніж було до втрати ніг

Тоді Єфросиніна запитала, чи були в нього випадки, коли жінка відмовилася від інтиму через його інвалідність. І Олександр запевнив, що з ним такого не траплялося жодного разу.

Наостанок Терен побажав чоловікам, які так само, як і він, втратили на війні частини тіла, бути впевненими у собі, а їхнім родичам і близьким - давати військовим змогу дбати про себе самостійно і надмірно їх не опікати, щоби вони не втрачали це відчуття впевненості.

Втрата обох ніг не позбавила Терена впевненості у собі та жаги до життя

Втрата обох ніг не позбавила Терена впевненості у собі та жаги до життя

Нагадаємо, нещодавно 44-річна Єфросиніна розказувала, як секс урятував її шлюб із Тимуром Хромаєвим.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів