"Секс став порожнім": Єфросиніна про причину розлучення з чоловіком і що оновило їхній шлюб

19 лютого, 10:45

Телеведуча Маша Єфросиніна, яка вже майже 21 рік перебуває у шлюбі з Тимуром Хромаєвим, називає себе "амбасадором сексу в довготривалих стосунках".

Чому вони з чоловіком розлучалися на цілий рік, як їхній шлюб оновив секс та яким є їхнє інтимне життя під час повномасштабної війни, Маша розказала у шоу "ебаут".

Амбасадорка сексу в довготривалих стосунках Маша

"Амбасадорка сексу в довготривалих стосунках" Маша

"Коли ми (з Тимуром) познайомилися, я була в піковій своїй вазі, страшенно собі не подобалася і мене ображали в ліжку купа мудаків. Я чула все про себе в ліжку, коли вони роздягали Машу Єфросиніну". - поділилася зірка.


І хоча, як відверто зізналася Маша, їхній із Тимуром перший секс був "не дуже", саме цей чоловік змусив її полюбити власне тіло.

"Тимуру я вдячна і буду вдячна все своє життя, як би в нас не складалися стосунки, за те, що він змусив мене полюбити своє тіло в найнеприйнятнішому стані для мене. Дивна річ: абсолютно невербальний чоловік у житті, неромантичний, неймовірно багато і красномовно говорив мені про те, що я прекрасна", - пригадала вона.

Влітку подружжя святкуватиме 21-у річницю свого шлюбу

Влітку подружжя святкуватиме 21-у річницю свого шлюбу

"Я йому так подобалася в тілі, що навіть зараз, коли я відчуваю зайве збудження з його боку, я розумію, що я десь додала (по об'ємах)", - заявила вона.

Тим не менш, розказала Єфросиніна, настав момент, коли і вона, і Тимур зрозуміли, що між ними все закінчилося і що їхні життя ідуть окремо.

"У 2013-му році ми розлучалися на рік. І нам здалося тоді, що ми залишилися рідними людьми, близькими друзями, батьками неймовірної дівчини Нани, але шляхи наші розійшлися. Ми так стрімко розвивали наші різні кар'єри, настільки різні... Наші життя просто йшли паралельними шляхами. І я пам'ятаю, що ми прийняли рішення розлучитися після того, як обидва зрозуміли, що й секс став порожнім", - пояснила вона.

Пара розлучалася на рік, але знову зійшлася

Пара розлучалася на рік, але знову зійшлася

"Він (секс) став гачком. Я зрозуміла, що я не відчуваю збудження, а збудження - це важливо для жінки", - зізналася Маша.

Але саме секс зрештою і став тим, що оновило шлюб Єфросиніної та Хромаєва.

"Через рік ми переспали. Треба віддати йому належне, він багато для цього зробив, він зробив це красиво: це було сюрпризом, він з'явився, коли я його не очікувала, він оновився повністю і він прибрав багато факторів, які мене в ньому дуже сильно тригерили - шо він неромантичний, що він скупий на слова, що він постійно зайнятий тощо. Він вибудував "сходи" до мене, і на вершині, звісно, був секс", - розповіла Маша.

Єфросиніну тригерила нероматичність коханого

Єфросиніну "тригерила" нероматичність коханого

"Ми почали зустрічатися, почали бути коханцями, нікому не говорити з друзів про це і навіть нашій доньці", - пригадала вона.

Зі слів Маші, вони з чоловіком усвідомили, в чому була їхня основна помилка.

"Цей шлюб належав усім: нашій донечці, батькам, друзям, соціуму, врешті-решт, паблікам, папараці, всім, крім нас", - зазначила вона.

Обоє вони за час шлюбу змінилися і стали зрілими людьми. Але їм бракувало відвертого спілкування щодо сексуальних вподобань та мрій.

Нині секс є одним із ключових елементів у стосунках Тимура та Маші

Нині секс є одним із ключових елементів у стосунках Тимура та Маші

Поринувши вдвох у еротичні пригоди, Маша з Тимуром відтоді багато чого перепробували. Зокрема телеведучій запам'ятався момент, як в амстердамському сексшопі вона "згребла купу гумових х*їв", аж раптом її упізнали та попросили про фото.

"У мого чоловіка дуже багато жінок. І всі ці жінки - я. Я дуже змінююсь. В нього за 21 рік було дуже багато різних жінок. Від дівчини з зайвою вагою, невпевненої в собі, дуже сором'язливої, яка знала лише одну позу в сексі, до жінки, яка була два рази вагітна, годувала грудьми, була в різних станах, в різних психологічних станах, мала різне тіло, яке я трансформую, яке я змінюю, і він постійно від того шаленіє", - похвалилася Єфросиніна.

Під час повномасштабної війни, коли Хромаєв служить у ЗСУ, в них із дружиною, хай і рідко, але відбуваються "класні побачення". Пара має свої ритуали для цього, улюблене вино, камін, спільне читання (виявляється, цей процес обох дуже збуджує) тощо.

Єфросиніна не приховує, що дуже сумує і їй бракує сексу, але про те, щоби зустрічатися з іншими чоловіками, навіть мови бути не може.

"Я займаю себе роботою, ми відкрили для себе з Тимуром секс онлайн, секстинг. Я тепер знаю, як подушками підкласти груди в ліжку, щоби вони не виглядали так, що годували двох дітей", - зізналася Маша.

Нагадаємо, доньці подружжя, Нані нещодавно виповнилося 20. Синові Олександру, який є єдиним у житті зіркової мами чоловіком, здатним "намотати її на лікоть", 9 років.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів