"Травма на все життя": донька Кравець про брехню мамі, захоплення та найскладніший період

1 березня, 17:45

Зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець разом зі старшею донькою Машею, за традицією, поспілкувалися про внутрішні сімейні справи.

В подкасті "Вдома поговоримо" 21-річна Маша розказала про захоплення, які не знає мама, та найскладніший період в її житті.

Маша чесно відповіла, що найскладніший період її життя припав на початок повномасштабного вторгнення:

"Коли ми поїхали з України в Польщу. Війна, я дуже довго з вами, діти були дуже дратівливі, я не звикла з вами жити. Я заспокоїлась тільки коли повернулася в Київ".


Олена з донькою чесно поспілкувалися про особисте

Олена з донькою чесно поспілкувалися про особисте

скрін з відео

Кравець також запитала, про які захоплення доньки вона не знає.

"Мої захоплення, які ти не любиш, це оці шоу на СТБ. Я реально люблю шоу з СТБ, бо відпочиваю, коли їх дивлюся. Я вмикаю "Супермаму", заходить мама і каже: "Що за фігню ти дивишся?"", - пригадала дівчина.

"Є різні види, як можна це дивитись. Можна дивитись і просто розуміти, що це шоу, а можна дивитись і вірити... А я просто дивлюся. В мене є така залежність трішки. Я люблю "МастерШеф" і "Супермаму"", - зізналася донька.

Шоу на СТБ - guilty pleasure Маші

Шоу на СТБ - guilty pleasure Маші

А ще Кравець розказала про подарунки від батьків, які запам'яталися їй найбільше.

"Останній подарунок від батьків – навушники, які я дуже хотіла. Це з матеріальних. Вони змінили моє сприйняття звуку, а я з ним працюю і живу, танцюю. Я сприймаю за подарунок подорожі. Батьки оплачували мені вечірку і мама допомагала з організацією, щоб була гарна їжа, декор… Це вечірки, які всім запам'ятовувалися, було дуже круто! Ще подорожі з друзями, Америка", - розповіла Маша.

Олена також розповіла про доньчині подарунки і згадала сюрприз від Маші на Новий рік:

"Чоботи білі. Це вже було так по-дорослому, бо мені завжди хочеться бути в тренді і носити не щось старомодне. Тому, коли ти мені подарувала це, то це була певна гарантія, що це сучасно. І по-друге, вони мені пасували під багато речей", - розказала ведуча.

Наостанок Олена запитала, про що їй брехала донька. Маша зізналася, що була нечесною, коли казала, що "читає книжки":

"Звісно. Я читала, але не так часто, як ти думала. Коли у нас було правило, читати 2 години на день, я реально читала, бо боялася, що ти якось перевіриш. Це взагалі травма на все життя мені, мабуть.

Я цей період реально ненавиджу. Я читала ні про що. Думки були про інше. Зараз я вже не брешу, коли читаю".

Коли дізнаєшся, що твоя дитина ненавиділа книжки через тебе...

Коли дізнаєшся, що твоя дитина ненавиділа книжки через тебе...

Нагадаємо, нещодавно сама Кравець розказувала, як заспокоює себе і дітей під час війни та чи планує повертатися в "Квартал 95".


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів