"Народила їх пізнувато": Кравець розказала про виховання дітей, чи повернеться у "Квартал 95" та що думає про пластичну хірургію

8 лютого, 14:30

47-річна українська комедійна акторка та телеведуча Олена Кравець розказала, як заспокоює себе і дітей під час війни.

В інтерв’ю ТСН вона також розповіла, чи планує повертатися в "Квартал 95", та відповіла на запитання щодо теми б’юті.

Олена, як і багато українців, звикла до обстрілів і звуків вибухів, однак не забуває про свою безпеку:

"Іноді вже спокійно. Іноді аналізуєш просто, летить чи вилетіли МіГи, чи вже запущені ракети, а після цього вирішуєш, що робити: дві стіни чи дійсно бомбосховище".


Кравець довгий час не бачилася з президентом та його родиною і зізналася, що дуже сумує. При зустрічі Олена планує довго-довго обіймати Зеленського

Кравець довгий час не бачилася з президентом та його родиною і зізналася, що дуже сумує. При зустрічі Олена планує довго-довго обіймати Зеленського

фото з instagram

"Вночі з дітьми ми переходимо в коридор. А так, чесно, як всі... Але мене дуже надихає, які ми вранці. Коли ми всі пережили цю атаку страшну, потім ти ведеш малих до школи, хтось стоїть каву замовляє в лавці... Відчуття, що ми всі заодно", - зазначила Олена.

Також Кравець, яка виховує 7-річних двійнят, Катерину і Івана та старшу доньку Машу, розказала, як бореться зі страхом на очах у дітей:

"Вони зчитують мій стан. Я так хочу, щоб їм було не страшно".

Телеведуча також розповіла, що під час масованих атак радить молодший син Іван.

"Мам, не розмовляй, молись", - спокійно каже хлопець.

А ще Олена зазначила, що хоча й приділяє молодшим дітям багато часу, на переше місце ставить свій відпочинок і наповнення.

"Діти - це важко. Але ти з ними, з одного боку, дуже дорослішаєш. Вони просто вимагають від тебе дорослої позиції. Я комусь маю довіряти настільки, щоб відчувати себе в безпеці.

Я народила їх (Івана і Катерину - ред.) пізнувато трохи (в 39 років). Вони вимагали того, щоб біля них крутився весь світ і я. Тому я трошки була в розтяжці", - розказала Кравець.

За словами Олени, коли вона втомлена або має час на себе, то дає дітям можливість побавитися з гаджетами або погуляти (без неї).

"Якщо я потрібна тільки їм, то дуже швидко виснажуюсь. Важко, як всім, але й прикольно", - запевнила Кравець.

Як відомо, Олена Кравець 25 років виступала у складі "Кварталу 95", однак рік тому завершила свою кар'єру. Акторка зізналася, що більше не планує повертатися назад.

"Паузи вже немає. Я пішла, як почався "Тихий вечір", восени 2022-го. Я розуміла, що я не можу і там, і там. Мене вже тягнуло на свою дорогу, на самостійну, яку я сама собі прокладаю. Мені дуже цього хотілося. Я дуже вдячна хлопцям, що вони з розумінням до цього поставилися, тому ми не грюкали дверима, як то кажуть. Тому це не пауза, я пішла", - прокоментувала Кравець.

Акторка зізналася чи спілкується з акторами, з якими працювала так довго:

"Іноді спілкуюся, дуже рідко, ми на зв’язку".

Крім цього, Кравець заявила, що після відставки в "Кварталі 95" вперше стала безробітною і ось уже більше року залишається у цьому статусі.

"Я вперше в житті офіційно безробітна. Мені кажуть подруги, ти офіційно вільна. Але це новий для мене стан. Я так не відчувала себе ніколи, у мене завжди була якась робота. Я десь працювала за контрактами, в штаті була, а тут така іноді аж хмільна свобода.

І ти розумієш, що вся відповідальність за твоє життя, і що ти в ньому будеш робити, що ти будеш нести у цей світ, все на тобі. Ти можеш багато тепер, у тебе немає певних обмежень, але вони є якісь внутрішні. Тому мені зараз цікаво, я цю тему інкогніто, теорію Ютубу, я досліджую, мені цікаво вивчати ці алгоритми, як це все працює. Я не буду казати, ні я ніколи не повернусь, не знаю, можливо ще таке буде. Не знаю. Зараз стан, коли я кажу життю "так"", — розповіла акторка.

Поспілкувалися і про красу. Кравець зізналася, що боїться пластичної хірургії, однак вчиться любити і приймати себе у страших за неї жінок.

"Прийми це і роби те, що можеш. Мені дуже подобається спілкуватися з жінками, які старші за мене: 55-60. Ти розумієш, що молодша, і відчуваєш себе молодшою, хоча зазвичай в моєму оточенні зараз всі молодші за мене.

Дуже важливо, як ти живеш, чим ти корисний цьому світу, людям. Коли я з ними спілкуюся (з жінками віком від 50 - ред.), мені не страшно.

Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення Кравець разом з дітьми на пів року виїхала за кордон. Раніше вона розказувала, чому повернулася на батьківщину та що говорять її молодші діти про війну.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів