Зеленська зізналася, що засмучує її у власних дітях та в які моменти вдається "жити майже нормально"

17 травня, 10:22

Перша леді Олена Зеленська у своїх інтерв’ю переважно говорить про суспільні ініціативи, соціальні проєкти та політику. Однак подекуди дозволяє розкрити і трохи особистого. Зокрема, про дітей.

Як це трапилось і в розмові з фінським виданням Yle. Зеленська серед іншого зізналася, за яких обставин їй вдається "жити майже нормально", чому їй не подобаються "захоплення" 11-річного сина та що засмучує у поведінці 19-річної дочки.

"Іноді все ще вдається жити майже нормально. Коли я допомагаю синові з домашнім завданням або доглядаю за нашими домашніми тваринами. Але коли вмикається сирена повітряної тривоги, ми повертаємося до реальності", – каже Зеленська.

Зеленська розповіла про особисте

Зеленська розповіла про особисте

фото з Instagram Олени Зеленської

На питання журналістки, чи присутня після 20 років шлюбу у їхніх із чоловіком стосунках рутина, перша леді відповідає з посмішкою.

"З чоловіком нема зовсім ніякої рутини. (Сьогодні зранку - ред.) мій чоловік несподівано прийшов привітатися в офіс. І це було якесь диво, він знав, що ми обоє в будівлі. Ми бачилися десять хвилин", – розповіла вона.

Справжнім полегшенням для подружжя є спільні відрядження.

"Попри те, що поїздки насичені й короткі, є відчуття, що ми подорожуємо разом", – зізналася Зеленська.

Зеленські під час візиту до США у вересні 2023-го

Зеленські під час візиту до США у вересні 2023-го

фото з Instagram Олени Зеленської

Поговорили також про дітей. Зокрема, старша донька, 19-річна Олександра, як відомо, вивчає право в університеті.

"Повсякденні справи моєї доньки пов'язані з навчанням, але вона не має жодних планів на майбутнє. Це сумно для мене як для матері, – сказала вона.

Зі слів першої леді, Кирило та Олександра рідко бачаться з батьком

Зі слів першої леді, Кирило та Олександра рідко бачаться з батьком

фото з Instagram Олени Зеленської

Також не в захваті Зеленська і від захоплень 11-річного сина Кирила, який став "майже військовим експертом".

"Він знає всі типи ракет, які Росія запускає по нас. Він також може розрахувати їхню швидкість… Хотілося б, щоб мій син цікавився музикою, мистецтвом, спортом, а не мріяв служити в армії чи авіації", – сказала вона.

Нагадаємо, раніше Зеленська розповідала, що у її доньки з’явився бойфренд. Виявляється, хлопець з Маріуполя та на власні очі бачив жахи окупації.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів