"Смак божественний": Сумська поділилася своїм рецептом желе з порічки

16 липня, 12:00

Народна артистка України Ольга Сумська - не лише талановита акторка, а і супервправна господиня. 57-річна зірка регулярно доводить це шанувальникам, ділячись із ними своїми коронними рецептами.

Цього разу Сумська взялася готувати желе з порічок, про що розказала та показала процес в Insta-сторіс.

Ольга запевнила: смак виходить "божественний".


"Помила порічку прямо з гілочками (не чистила, бо нема часу), злила воду, засипала в глибоку каструлю з товстим дном, поставила на вогонь, в процесі нагріву пом'яла товкачем для пюре, додала сік половинки лимона (для збереження кольору), прокип'ятила і на мілкий друшляк проціжую в іншу ємкість, розминаючи ягоди черпаком для супу (дуже зручно!)", - поділилася лайфхаком акторка.

Як готує желе з порічок Ольга Сумська

Порічки самі себе не закриють, а Ольга В'ячеславівна поганого не порадить

Далі, пояснила Сумська, чистий порічковий сік треба знову поставити на вогонь, додати цукор - не більше 2 стаканів на 1 кіло ягід - та варити впродовж 20 хвилин на середньому вогні, не забуваючи помішувати.

"Я ще додаю дві дольки мілко порізаного апельсина. І головне - НЕ ЗНІМАЄМО ПІНКУ!!!", - попередила зірка.

"Її буде небагато! Це і є загущувач! Через 20 хвилин варіння вона зникне", - запевнила вона.

Скляні банки з металевими кришками, в яких зберігатиметься желе, Сумська кип'ятить, розкладає в них готовий продукт, перевертає і лишає так постояти до ранку.

Ольга Сумська готує желе з порічок

Сумська вже потроху займається консервуванням на зиму

Нагадаємо, під час відключень електрики в столиці родина Ольги Сумської рятується туристичною газовою плиткою, яку ставить на балконі. Нещодавно зірка показувала, як її чоловік, актор Віталій Борисюк смажить на ній м'ясце.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів