"Уже не могла триматися на ногах": Сумська через отруєння потрапила до лікарні в Австрії та поділилася негативним досвідом

24 січня, 10:30
Ідилічний сімейний відпочинок акторки Ольги Сумської в Австрії отримав несподіване і не надто приємне закінчення. 57-річній зірці довелося познайомитися з тамтешньою медициною та на власному досвіді порівняти її з вітчизняною - на користь останньої.
Про цю пригоду Сумська розказала в Facebook.
Ольга Сумська перенесла серйозне отруєння

Ольга Сумська перенесла серйозне отруєння

"Колись нам здавалось, що за кордоном дуже крута, якісна медицина… Це поки ти не потрапиш до лікарні десь, скажімо, в Австрії… Саме так зі мною і сталося", - поділилася вона.

"Вирішили після Яремче і Буковелю ще й туди махонути з лижами на декілька днів… Так от, з'ївши австрійського сиру горгонзола, я відчула себе зле.. Мабуть, таки десь клята пліснява подіяла… Вночі звернулась до лікарні в місті Целль-ам-Зе, коли від блювоти і слабості я вже не могла триматися на ногах", - розказала Ольга.
Акторка та її чоловік Віталій Борисюк не здогадувалися, які пригоди їх чекають у Австрії

Акторка та її чоловік Віталій Борисюк не здогадувалися, які пригоди їх чекають у Австрії

Зі слів акторки, їй зробили аналіз крові та крапельницю з електролітами, чого виявилося геть недостатньо.

"Не більше. Хоча аналізи потребували більш серйозної терапії і негайно! Легше мені не ставало, а на прохання щось вколоти більш дієве проти нудоти і тиску (який у мене скакав 150-170), просто розводили руками", - зазначила Сумська.

Чоловік акторки Віталій Борисюк наполіг, що їм варто чимшвидше їхати додому. Заїхавши до Будапешта, Сумська потрапила до українських лікарів, їй поставили ще кілька крапельниць, але зірці дедалі гіршало. Зрештою родина дісталася івано-франківської лікарні.

Акторка зі своєю лікаркою в Івано-Франківську

Акторка зі своєю лікаркою в Івано-Франківську

"Аналізи були жахливі, підвищений білірубін і решта нюансів… Якби я ще на пару днів залишилась в Австрії, не знаю,що було б", - зізналася Ольга.

"Почали капати магнезію, решту ліків, антибіотик одразу протягом декількох годин… О диво! Я нарешті заснула! Після трьох днів без сну і без їжі", - розповіла актриса.

Сумська висловила сердечну подяку лікарям, медсестрам та всій команді клініки за свій порятунок. Подякувала вона їм і від імені глядачів, адже просто зі шпиталю попрямувала на гастролі до Умані.

Зіркове подружжя наробило фото на згадку з рятівниками Ольги

Зіркове подружжя наробило фото на згадку з рятівниками Ольги

"Українська медицина і наші лікарі - найкращі!", - резюмувала Сумська.
Нагадаємо, про те, як відчайдушно боролися за її життя одеські медики, нещодавно розказала акторка Катерина Тишкевич.
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів