"Їла до без зупинки, до нудоти": Цибульська зізналася, що погладшала через розлад харчової поведінки та фотошопить себе для соцмереж

3 травня, 12:30

Співачка Оля Цибульська зізналася, що переживає загострення розладу харчової поведінки, яке сталося в неї через сильний стрес.

38-річна зірка набрала зайву вагу, не подобається собі, тож вдається до редагування фото і відео.

Оля відверто розповіла шанувальникам про непростий період, який зараз переживає

Оля відверто розповіла шанувальникам про непростий період, який зараз переживає

Про це Оля чесно розказала в Insta-сторіс, також поділившись, як має намір виходити з цього стану.


"До мене знову повернувся РХП. Я знов заїдаю всі свої емоції", - повідомила 38-річна Цибульська.

Співачка страждає на розлад харчової поведінки

Співачка страждає на розлад харчової поведінки

Як пояснила Оля, зрив спровокувала ДТП, в яку вона нещодавно потрапила.

Артистка спробувала допомогти собі, поїхавши на процедури до салону краси. Але, як показала вона в наступній сторіс, далі все одно була їжа "до нудоти".

Співачка заїдає свої емоції

Співачка "заїдає" свої емоції

"Усе нічого, але, з моєю професію, я маю собі подобатися в дзеркалі. Тому я попросила маму нічого не готувати (на Великдень), я намагаюся обмежити себе в доступі до їжі, я намагаюся їсти двічі на день зараз, дотримуючись великих пауз між прийомами їжі. Я знімаю нервову напругу на масажі, я більше читаю, медитую і займаюся навчанням - це мене теж відволікає від постійної думки "їсти", - розповіла зірка.

Іще Цибульська перечитує розділ про тіло зі своєї книжки Цвіти, який писала, коли була у своїй ідеальній фізичній формі

Іще Цибульська перечитує розділ про тіло зі своєї книжки "Цвіти", який писала, коли була у своїй ідеальній фізичній формі

"Я це розказую не для того, щоби ви мене пожаліли, а для того, щоб, якщо ти теж так себе відчуваєш і теж хочеш вибратися з цього замкненого кола, ти знала, що ти не одна чи ти не один. Я поруч. Ми зможемо, правда?", - звернулася Оля до своєї аудиторії.

Нагадаємо, свою залежність від їжі Цибульська свого часу порівнювала з алкогольною та наркотичною залежністю. Декілька років тому, за допомогою дієтолога артистка схудла від розміру L до S та, на жаль, за перший рік повномасштабної війни до неї "повернулися" 10 кілограмів.




Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів