Полякова у новому кліпі стала брюнеткою та попилососила як Фредді Мерк'юрі. Відео

Полякова у новому кліпі стала брюнеткою та попилососила як Фредді Мерк'юрі. Відео

16 лютого, 12:15

Співачка Оля Полякова презентувала кліп на пісню "Щоб не плакати - я сміюсь!", який зняла для неї фотографка і режисерка Соня Плакидюк.

У новій роботі артистка змінила 6 неочікуваних образів. Зокрема, Оля стала короткостриженою брюнеткою та перевтілилася у рок-легенду - соліста гурту Queen Фредді Мерк’юрі.

Соня Плакидюк пояснила, що хотіла розповісти історію жінки-артистки, яка навіть у моменти розпачу залишається вірною принципу - "show must go on".

Щоб не плакать, я сміюся, - співає Полякова
"Щоб не плакать, я сміюся", - співає Полякова

Як вам Оля в образі пекучої брюнетки?

Як вам Оля в образі пекучої брюнетки?

"Як людина, яка працює у шоу бізнесі, я дуже добре знаю, що нікому не цікаво, як погано в тебе на душі - ти маєш дарувати радість, втіху, красу і гарний настрій, бо це твоя робота і твоє покликання.

Кожний образ має свою невипадкову функцію у цій розповіді. Так, наприклад, покинута наречена в сльозах — як фігурка молодої з весільного торту, що так і не стався. Розкута байкерка, яка хоче отримувати щастя і драйв від життя і не відчувати постійної провини за ці бажання або дещо гротескний маскулінний збірний образ артиста на пресконференції, який не боїться маніфестувати свої різні емоції", - розповіла Плакидюк.

Оля доволі органічна в образі сексі байкерки

Оля доволі органічна в образі сексі байкерки

Справжньою родзинкою перевтілень Полякової став образ Фредді Мерк’юрі з кліпів "І want to break free" та "Show must go on".

Легендарний образ Мерк'юрі вдало сів на довгі ноги Полякової

Легендарний образ Мерк'юрі вдало "сів" на довгі ноги Полякової

Такою Олю бачити більше звично

Такою Олю бачити більше звично

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Нагадаємо, нещодавно Поляковій виповнилося 45, і вона розповіла, скільки витрачає на догляд за обличчям та які процедури краси для неї табу.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів