Онуфрійчук з 90-річною бабусею і сестрою розкрили рецепт фірмових налисників

15 березня, 18:30

З 11 до 17 березня триває Масний тиждень, і зірки українського шоубізнесу і блогінгу продовжують ділитися смачними сімейними рецептами.

Цього разу телеведуча Іванна Онуфрійчук з бабусею і сестрою приготувала фірмові налисники.

"Для приготування млинців потрібно: 1.5 л. молока, 5 яєць, сіль (на кінчику ножа), сода (на кінчику ножа), 0.5 склянки цукру, 1-1.5 склянки муки (залежить від типу муки).

Все це збити у блендері, а ще краще кухонним вінчиком. Смажити млинці потрібно на добре розігрітій пательні, на маленькому вогні. Тіста на пательню наливати потрібно небагато, щоб млинці були тоненькими", - радить Іванна.


Онуфрійчук приготувала фірмову сімейну страву разом з 90-річною бабусею та старшою сестрою
Онуфрійчук приготувала фірмову сімейну страву разом з 90-річною бабусею та старшою сестрою
фото з відео

"Для приготування начинки знадобиться: 1 кг сиру, 2 яйця, 0.5 склянки цукру, ванільний цукор за смаком.

За бажанням можна додати до сиру родзинки. Необхідно усе ретельно перемішати рукою в рукавичці або товкачкою для картоплі. Після цього сир потрібно загорнути у млинці", - порадила телеведуча.

До речі, налисники готували за рецептом мами Іванни

До речі, налисники готували за рецептом мами Іванни

Розказала Іванна і про історію страви в їхній родині.

"Налисники чи малісніки, до речі, так, їх називають у нас в селі на Вінниччині, готувати з дівчатами цікавіше. Бо кожна хоч і притримується рецепту, але вже має свої лайфхаки, якими можна обмінятися в процесі.

Ми ще з дитинства любимо готувати цю страву разом, бо мама робила їх на всі сімейні свята, а нам подобалося скручувати млинці. А ще у мене з налисниками є свої позитивні спогади. Мама часто передавала їх мені, коли я була студенткою. Коли мої друзі в гуртожитку чули про це, то сходилося пів гуртожитку, щоб спробувати хоча б шматочок. Всі знали, які смачні мамині млинці та сирна запіканка!", – розказала Іванна.

Теж захотілося таких млинців (з'їсти, не приготувати)
Теж захотілося таких млинців (з'їсти, не приготувати)

Нагадаємо, раніше Іванна показувала, як у Швейцарії борщ готувала, і назвала його вартість.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів