Онуфрійчук з 90-річною бабусею і сестрою розкрили рецепт фірмових налисників
З 11 до 17 березня триває Масний тиждень, і зірки українського шоубізнесу і блогінгу продовжують ділитися смачними сімейними рецептами.
Цього разу телеведуча Іванна Онуфрійчук з бабусею і сестрою приготувала фірмові налисники.
"Для приготування млинців потрібно: 1.5 л. молока, 5 яєць, сіль (на кінчику ножа), сода (на кінчику ножа), 0.5 склянки цукру, 1-1.5 склянки муки (залежить від типу муки).
Все це збити у блендері, а ще краще кухонним вінчиком. Смажити млинці потрібно на добре розігрітій пательні, на маленькому вогні. Тіста на пательню наливати потрібно небагато, щоб млинці були тоненькими", - радить Іванна.
"Для приготування начинки знадобиться: 1 кг сиру, 2 яйця, 0.5 склянки цукру, ванільний цукор за смаком.
За бажанням можна додати до сиру родзинки. Необхідно усе ретельно перемішати рукою в рукавичці або товкачкою для картоплі. Після цього сир потрібно загорнути у млинці", - порадила телеведуча.
Розказала Іванна і про історію страви в їхній родині.
"Налисники чи малісніки, до речі, так, їх називають у нас в селі на Вінниччині, готувати з дівчатами цікавіше. Бо кожна хоч і притримується рецепту, але вже має свої лайфхаки, якими можна обмінятися в процесі.
Ми ще з дитинства любимо готувати цю страву разом, бо мама робила їх на всі сімейні свята, а нам подобалося скручувати млинці. А ще у мене з налисниками є свої позитивні спогади. Мама часто передавала їх мені, коли я була студенткою. Коли мої друзі в гуртожитку чули про це, то сходилося пів гуртожитку, щоб спробувати хоча б шматочок. Всі знали, які смачні мамині млинці та сирна запіканка!", – розказала Іванна.
Нагадаємо, раніше Іванна показувала, як у Швейцарії борщ готувала, і назвала його вартість.