"Цей день настав": Саша Бо похвалилался стравою, яку опанувала після років невдалих спроб

13 березня, 17:45

Блогерка Саша Бо з нагоди тижня Масниці поділилася рецептом, який, з її слів, довго не могла опанувати. Мова про оладки.

У сторіс багатодітна мама розписала покроковий рецепт приготування тіста для пухких оладок, а також показала, як смакоту дегустують її сини: Данило та Платон.

Виявляється, блогерка довго не могла підкорити цей смаколик

Виявляється, блогерка довго не могла підкорити цей смаколик

скрін з Instagram

Для смаколика, як у Саші, потрібно 500 мл кефіру кімнатної температури змішати з яйцем. Додати до суміші половину чайної ложки солі, 1 столову ложку цукру та 1 чайну ложку ванільного цукру, після чого збити віничком.


До отриманої суміші просіяти 430 грам борошна. Перемішаючи у вас має вийти досить густа маса. До неї додаєте 1 ложку борошна із содою, щоб оладки були пухкі і лишаєте на кілька хвилин. Смажити оладки у на добре розігрітій пательні з великою кількістю олії.

За наведенними пропорціями має вийти густе тісто

За наведенними пропорціями має вийти густе тісто

скрін з Instagram
Данило та Платон оцінюють результат

Данило та Платон оцінюють результат

скрін зі сторіс
Результат – супер!

Результат – супер!

скрін зі сторіс

До речі, про традиції святкування Масниці (а не Масляної) в Україні, на яку прийнято робити млинці, оладки тощо, читайте за посиланням.

Нагадаємо, раніше Саша Бо розповідала, як їй (не)вдається поєднувати роботу та материнство.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів