"Цей день настав": Саша Бо похвалилался стравою, яку опанувала після років невдалих спроб
Блогерка Саша Бо з нагоди тижня Масниці поділилася рецептом, який, з її слів, довго не могла опанувати. Мова про оладки.
У сторіс багатодітна мама розписала покроковий рецепт приготування тіста для пухких оладок, а також показала, як смакоту дегустують її сини: Данило та Платон.
![Виявляється, блогерка довго не могла підкорити цей смаколик](https://imgnewtabl.pravda.com.ua/tabloid/system/MediaPhoto/photo/1/6/142184/168e29e8a7053345e4e5b5a22e7a36811710341269.jpg?w=1210&q=90)
Виявляється, блогерка довго не могла підкорити цей смаколик
Для смаколика, як у Саші, потрібно 500 мл кефіру кімнатної температури змішати з яйцем. Додати до суміші половину чайної ложки солі, 1 столову ложку цукру та 1 чайну ложку ванільного цукру, після чого збити віничком.
До отриманої суміші просіяти 430 грам борошна. Перемішаючи у вас має вийти досить густа маса. До неї додаєте 1 ложку борошна із содою, щоб оладки були пухкі і лишаєте на кілька хвилин. Смажити оладки у на добре розігрітій пательні з великою кількістю олії.
![За наведенними пропорціями має вийти густе тісто](https://imgnewtabl.pravda.com.ua/tabloid/system/MediaPhoto/photo/f/9/142183/f9715d97b605180b705ebda644d9d2371710341223.jpg?w=1210&q=90)
За наведенними пропорціями має вийти густе тісто
![Данило та Платон оцінюють результат](https://imgnewtabl.pravda.com.ua/tabloid/system/MediaPhoto/photo/d/1/142185/d1cfd7c003b200bfa09dc642aa60dc6d1710341299.jpg?w=1210&q=90)
Данило та Платон оцінюють результат
![Результат – супер!](https://imgnewtabl.pravda.com.ua/tabloid/system/MediaPhoto/photo/8/a/142186/8a50f97233e60e58df528af5f02f03391710341330.jpg?w=1210&q=90)
Результат – супер!
До речі, про традиції святкування Масниці (а не Масляної) в Україні, на яку прийнято робити млинці, оладки тощо, читайте за посиланням.
Нагадаємо, раніше Саша Бо розповідала, як їй (не)вдається поєднувати роботу та материнство.