ONUKA у шоу Кароль переспівала хіт Росави, написаний ексучасником ТНМК. Відео

ONUKA у шоу Кароль переспівала хіт Росави, написаний ексучасником ТНМК. Відео

25 квітня, 12:30

ONUKA Ната Жижченко стала гостею другого випуску YouTube-шоу співачки Тіни Кароль "Дім звукозапису", в якому виконавці роблять кавери на старі, але дуже відомі пісні.

Цього разу вибір пав на пісню "День і ніч" з репертуару Росави, яку в 2001 написав Едуард Приступа, більше відомий як Діля, ексучасник гурту ТНМК.

"Коли Тіна запросила мене у свій проєкт, мені на думку одразу спала пісня Росави "День і ніч". Коли ця пісня з'явилася - це був мій десятий клас школи, 2001 рік. Це період мого найбільшого максималізму. По телевізору реально жахлива, російськомовна, жлобська музика, яку я просто ненавиділа. Звісно, що у свої шістнадцять років, коли я бачу Росаву по телебаченню - це мене просто вражає", - поділилася Ната Жижченко.

Ната Жижченко, Євген Філатов і Тіна Кароль у Домі звукозапису в Києві

Ната Жижченко, Євген Філатов і Тіна Кароль у "Домі звукозапису" в Києві


"Можливо, саме зараз для молодої аудиторії пісня Росави буде впізнана, як нова. Все ж таки Росава та її творчість - це фундамент, на тлі якого сталося багато українських артистів, в тому числі і я. Проєкт Тіни "Дім звукозапису" буде своєрідним путівником, гайдом для наступних поколінь по тому кращому, що було видано за всі роки музичної України", - зауважила фронтвумен гурту ONUKA.

ONUKA з оркестром і хором переспівала День і ніч Росави

ONUKA з оркестром і хором переспівала "День і ніч" Росави

Над аранжуванням пісні "День і ніч" разом з Тіною працював саундпродюсер та чоловік Жижченко Євген Філатов.

"Я одразу погодився з вибором пісні, адже в ній одразу все зрозуміло: не треба нічого вигадувати, не треба перенароджувати аранжування. Проєкт "Дім звукозапису" за своєю суттю покликаний звернути увагу на нашу спадщину, бути доказом, що ми талановита країна з багатовіковою історією. Треба памʼятати, треба перевтілювати і рухатися вперед", - каже Євген Філатов.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів