"Це не красиво": перша леді Нігерії засудила "голизну" американських зірок і згадала Меган Маркл

27 травня, 14:15

Британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл, які нещодавно здійснили поїздку до Нігерії, лишилися нею задоволені. А от у тамтешньої першої леді, сенаторки Ремі Тінубу - дещо інші враження.

Виступаючи днями з промовою з нагоди першої річниці президентства її чоловіка Боли Тінубу, 63-річна політикиня згадала в ній герцогиню Сассекську.

Як стало відомо The Sun, першу леді образили нескромні лахи та дорогі прикраси, які Меган вигулювала під час туру.

Цікаво, котрий із луків під час туру Нігерією видався першій леді надто нескромним? Може, цей?

Цікаво, котрий із луків під час туру Нігерією видався першій леді надто нескромним? Може, цей?

Фото Getty Images

Як заявила у промові Тінубу, нігерійські дівчата та жінки "не бажають копіювати і намагатися рівнятися на кінозірок із Америки" з їхньою "голизною".

"Думка, яка має бути донесена, в тім, що ми маємо врятувати наших дітей. Ми бачимо, як вони одягаються... Вони весь час забувають, що Нігерія, ми - прекрасні", - наголосила перша леді.

"Ми не влаштовуємо Met Gala. А (там) кожна, голизна, вона просто повсюди, а чоловіки добре одягнені... Тож ми маємо щось вдіяти. Скажіть їм, що ми не приймаємо голизни у нашій культурі. Це не красиво. Це анітрохи не красиво", - підкреслила Тінубу.

Перша леді зазначила, що гарні нігерійські дівчата мають бути впевнені у собі, залишаючись самими собою, а не стараючись повторювати за американськими кінозірками, котрі "не знають, звідки вони".

Таку сукню 42-річна герцогиня Сассекська теж вигулювала у Нігерії

Таку сукню 42-річна герцогиня Сассекська теж вигулювала у Нігерії

Фото Getty Images

"Чому Меган приїхала сюди шукати Африку? У нас є дещо, щоби забрати з собою додому. Ми знаємо, хто ми є. Не розгубіть те, хто ви є", - закликала Ремі.

До речі, під час поїздки до Нігерії Меган Маркл, виступаючи на одному з івентів, заявила, що її країна. Адже генеалогічний тест, який герцогиня нещодавно пройшла, показав, що вона - на 43% нігерійка.

Нагадаємо, в 2022-му році Меган розізлила мешканців ПАР порівнянням себе з Нельсоном Манделою. Ішлося про інтерв'ю герцогині, де вона заявила, що південноафриканський продюсер та композитор Лібо М буцімто зізнався їй, що її весіллю з Гаррі його співвітчизники раділи так само, як звільненню Мандели з тюрми. Щоправда, сам Лібо М так і не пригадав, що справді таке казав Маркл.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів