Дружина ресторатора Борисова оголосила про розлучення після 10 років шлюбу

3 березня, 11:04

Ресторатор Дмитро Борисов та його дружина Олена розлучилися після 10 років шлюбу.

Про це вона написала у Facebook.

"Як людина, що не толерує брехню або подвійні стандарти, як людина публічна не можу дозволити собі приховувати факти від тих, хто роками з повагою слідкував за нашою парою. Тому після численних запитань один раз напишу тут без зайвих подробиць: наш з Дмитром шлюб закінчився, в січні ми офіційно розлучилися", - написала Борисова.

Дмитро та Олена разом виховують сімох дітей: п'ять спільних та двох від попередніх стосунків Борисова

Дмитро та Олена разом виховують сімох дітей: п'ять спільних та двох від попередніх стосунків Борисова

Фото Facebook Олени Борисової

Вона пригадала інтерв'ю кількарічної давнини, в якому розповідала, що не існує імунітету від розлучень.

"Так і сталося. Це особиста подія, це частина життя. Говорити про це вголос дуже важко та боляче. Я багато писала, що вірю в Любов, як в основний закон. Нічого не змінилося. Любов завжди в мені. І саме тому я знаю, як відпускати з повагою та вдячністю. Вдячністю за наших дітей, продуктивне партнерство, сповнений дорогоцінних моментів досвід. Все має цінність. Навіть те, що завершується", - додала Олена.

За словами жінки, в неї зараз триває перехідний період, який кожен, хто розлучається, проходить в кілька непростих етапів, тож виставила для себе пріоритети.

Борисови одружилися у 2014 році

Борисови одружилися у 2014 році

"В першу чергу для мене важливо, щоб наші рішення дорослих якомога менше вплинули на дітей. Я створювала і створюватиму для них безпечний простір, який будується на любові, повазі та безумовному прийнятті. Простір, за яким стоїть безліч невидимих зусиль", - зазначила Борисова.

Також вона додала, що їхні стосунки з Дмитром ніяк не вплинуть на компанію експодружжя.

"Нові заклади відкриваються чи не щомісяця. Заклади, які працюють роками, живуть і оновлюються так, щоб бути цікавими для тисяч гостей щоденно. Попри загрози та виклики в різних містах цей величезний механізм, вибудована система працює. Зустрічає, частує, робить людей щасливішими. Дає робочі місця для тисяч чудових людей. Платить податки, готує тисячі порцій волонтерських обідів та підтримує сотні благодійних ініціатив", - написала жінка.

Дмитро є засновником Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова, яка налічує понад 50 закладів харчування по всій країні

Дмитро є засновником "Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова", яка налічує понад 50 закладів харчування по всій країні

Вона підсумувала, що розлучення - це пошук опори в собі.

"Розлучення – не весняна прогулянка. Це болючий шлях до себе, крізь сумніви та невпевненість. Це новий рівень відповідальності перед усіма, хто від тебе залежить. Але цей шлях вартує поваги до себе та до усього, що наповнює життя дорослих людей з досвідом. І він теж – про Любов", - запевнила Олена.

Нагадаємо, звісткою про розлучення днями шокувала й українська акторка Анна Саліванчук.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів