"Я себе недооцінювала": Кацуріна вперше розказала, як пережила розлучення, та назвала особливості життя в Польщі

7 лютого, 15:00

Дизайнерка Даша Кацуріна згадала початок війни і труднощі, з якими стикнулася у лютому 2022-го.

В інтерв'ю чеському Vogue 28-річна бізнесвумен також дала кілька порад щодо саморозвитку і розказала про особливості життя в Польщі.

Як відомо, Даша зробила перші кроки до кар'єри дизайнерки у 18 років через нестачу грошей на одяг для себе. До 2022-го діяльність Даші стрімко розвивалася, однак після початку повномасштабного вторгнення окрім війни на дизайнерку чекало і розлучення з ресторатором Мішею Кацуріним.

"Одночасно з масовим нападом на мою землю я переживала розлучення з двома дітьми на руках. Цей досвід показав мені, наскільки я сильна і наскільки недооцінювала себе раніше. Я подорослішала і почала подобатися собі.


Моє життя таким чином змінилося на краще, але нікому я точно не радила би цей метод", - розказала Кацуріна.

У Даші двоє дітей від Міші Кацуріна: син Іван і донька Саша

У Даші двоє дітей від Міші Кацуріна: син Іван і донька Саша

Дизайнерка також розказала про життя і бізнес в Польщі, куди вона з дітьми виїхали на початку війни (і вже повернулася).

"Для мене найсуттєвіша різниця – це темп життя і підхід до справи. У Києві все швидко, конкуренція велика, тому що у нас одна клієнтура. Клієнти дуже вимогливі, це гра на виживання.

У Варшаві все набагато повільніше, з великою повагою до робочого часу і зовсім іншим підходом до культури праці загалом. Варшава значно сповільнила мене, і я зараз це ціную. Я хотіла швидкого повернення інвестицій, швидких результатів. Це була помилка, тому що цей проєкт новий, він як маленька дитина", - розказала Даша про заснування власного бізнесу за кордоном.

А ще Кацуріна порадила жінкам не боятися зросту, зокрема виходу з зони комфорту.

"Не бійтеся дружити з жінками, в жінці є сила. Знайдіть хорошого терапевта та інвестуйте у своє психічне здоров’я. Не відмовляйтеся від освіти; розглянути можливість переходу на інший факультет", - зазначила дизайнерка.

Як відомо, у 2022-му Володимир Дантес розлучився зі співачкою Надею Дорофєєвою після 7 років шлюбу. Незабаром після цього публічно оголосили про розлучення Даша та її тодішній чоловік, ресторатор Міша Кацурін.

Через кілька місяців Дорофєєва підтвердила свої стосунки з Кацуріним. А у вересні 2022-го про свій роман оголосили Вова й Даша.

Нагадаємо, у жовтні 2023-го Кацуріна повернулася до Києва з Польщі, де продовжує жити в будинку зі своїм бойфрендом, співаком Володимиром Дантесом.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів