"Дарував світу дуже багато радості": сім'я Меттью Перрі зробила гірку заяву після раптової смерті актора

30 жовтня 2023, 10:30

Рідні актора Меттью Перрі, який раптово пішов із життя в віці 54 років, зробили стислу, але гірку заяву, в якій висловили вдячність його шанувальникам.

"Наші серця розбиті трагічною втратою нашого любого сина та брата. Меттью дарував світу дуже багато радості, як актор і як друг", - говориться в заяві сім'ї, яку цитує People.

Меттью Перрі помер на 55-му році життя

Меттью Перрі помер на 55-му році життя

"Ви всі означали для нього дуже багато, і ми цінуємо цей величезний вияв любові", - запевнили рідні Перрі.


У Меттью, який ніколи не був одружений, лишилася велика сім'я. Батьки зірки "Друзів", Джон Беннетт Перрі та Сюзанна Моррісон розлучилися незабаром після його народження. Від їхніх наступних шлюбів у Перрі є четверо сестер і брат.

Меттью зі своїм татом Джоном. Це фото актор запостив у Instagram за декілька днів до смерті

Меттью зі своїм татом Джоном. Це фото актор запостив у Instagram за декілька днів до смерті

29-го жовтня бюро судово-медичної експертизи округу Лос-Анджелес підтвердило, що розтин тіла актора, якого було знайдено мертвим у джакузі, завершено. Результатів токсикологічної експертизи слід очікувати декілька тижнів.

Як повідомили TMZ джерела в поліції, у будинку Перрі не було вивлено жодних нелегальних речовин, але були деякі рекептурні препарати: протитривожні, антидепресанти, а також ліки, які вживають люди з хронічними обструктивними захворюваннями легень.

У Нью-Йорку люди несуть квіти до будинку, де жив Чендлер Бінг

У Нью-Йорку люди несуть квіти до будинку, де "жив" Чендлер Бінг

Фото AFP з сайту Getty Images

Як відомо, декілька років тому Меттью Перрі був на крок від смерті: в нього сталася перфорація шлунково-кишкового тракту. Зірка два тижні пробув у комі, але виборсався, хоч лікарі давали йому дуже малі шанси.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів