"Жінка насварила": Притула зізнався, що йому довелося купити, щоб не бути "позором сім'ї"

2 січня, 10:45

Шоумен і волонтер Сергій Притула розказав, як почуває себе під час війни та до чого досі не звик.

В інтерв'ю "24 каналу" він також розповів, що придбав за час війни (спойлер: за порадою дружини).

За словами Притули, 2023 року йому довелося купити джинси.

"Жінка приїхала, насварила. Думаю, чоловіки мене зрозуміють, бо в нас не буває багато джинсів, у нас бувають саме ці джинси.


Я не кажу, що в мене більше немає. У мене є ще, але класні були ті. І коли ти ходиш в одних і тих самих джинсах постійно, вони мають здатність протиратися там, де це виглядає не дуже пристойно. І жінка приїхала й сказала: "Ти як засновник великого фонду не маєш права бути позором сім'ї", – й купила мені джинси", – зізнався Притула.

скрін з відео

Сергій запевнив, що за останні два роки з одягу також купив собі два костюми перед поїздкою за кордон, бо мав представляти Україну.

"А так я забув, коли щось востаннє купував, тому що військові за два роки надарували багато футболок – мерча", – додав він.

"У принципі, я ні на що суттєво грошей не витрачаю. Їжа, пальне, комунальні послуги – це те, що з обов'язкових речей. Ані нерухомості, ані транспортних засобів, ні*уя більше (не купував - ред.)", – прокоментував волонтер.

Сергій також поскаржився на стан здоров'я і зазначив, що досі не звик до обстрілів.

"Мені більше нервів коштує, що, вибачте, я зараз балакаю час від часу, шмигаю носом, тому що в мене нежить, температура тощо. Я через це на себе злий, тому що, підозрюю, мене десь зараз рубане, і я можу пропустити робочий день. В моєму випадку це трошки завелика розкіш", - сказав Сергій.

Люди мають право втомитися, люди не мають права здатися, - наголосив Притула

"Люди мають право втомитися, люди не мають права здатися", - наголосив Притула

"На рахунок звикання. А от ні. Я живу неподалік Лук'янівки, "Артема", тому дуже страшно, якщо відверто. Коли в тебе знов хата ходить ось так от (в мене ще верхні поверхи).

Є підземний паркінг в будинку, тому (ну, це вже навіть питання відповідальності не тільки за своє життя), в мене троє дітей. Невже мені важко спуститися в підземний паркінг, пересидіти там тривогу? Ніж наражати себе і дітей на небезпеку та смерть", - зазначив Сергій.

Нагадаємо, від самого початку війни Притула займається наймасштабнішими зборами для військових.

У березні волонтер розказував, на які гроші живе впродовж повномасштабного вторгення і на чому економить.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів