"Винних немає": фронтмен "Без Обмежень" Сергій Танчинець розлучається з дружиною після 15 років шлюбу

27 вересня 2023, 11:45

Фронтмен гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець повідомив у своїх соцмережах про розлучення із дружиною Ганною після майже 15 років шлюбу.

Офіційну заяву музикант зробив у своєму Facebook та Instagram, зауваживши, що жодних додаткових коментарів більше не даватиме.

"За кілька днів, нашому з Ганною шлюбові мало виповнитись 15 років. Ми не дотягли до цієї дати якихось кілька місяців. За ці роки ми пройшли непростий, але чудовий шлях разом, далі підемо кожен своїм. Я дуже сподіваюсь, що наші нові шляхи будуть для нас обох легкими і щасливими!", – йдеться у дописі.

Пара була разом майже 15 років

Пара була разом майже 15 років

фото з Facebook Сергія Танчинця

"P.S. В цій ситуації винних немає. Просто таке інколи стається у житті. Ми підтримуємо хороші стосунки і залишаємося люблячими батьками для наших двох прекрасних діточок!", – додав він та попросив громадськість утриматися від оціночних суджень та поважати їхню приватність.

За майже 15 років шлюбу у пари з’явилося двоє дітей: старша дівчинка Анастасія та молодший хлопчик Лук’ян.

Сергій та Ганна разом з їхніми дітками Анастасією і Лук'яном

Сергій та Ганна разом з їхніми дітками Анастасією і Лук'яном

фото з Facebook

Нагадаємо, в українському шоубізнесі чимало пар розійшлося після початку повномасштабного вторгнення. Детальніше про це TabloID розповідав у попередньому матеріалі.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів