"У нас трохи інша ситуація": Жадан вперше прокоментував розлучення з дружиною та нові стосунки

2 жовтня 2023, 10:45

Письменник та співак Сергій Жадан рідко висловлюється щодо свого особистого життя.

Зокрема, він публічно не реагував на новину про розлучення з другою дружиною Іриною Куніциною після 15 років шлюбу, про що стало відомо на початку травня.

У новому інтерв’ю LB Live співак вперше прокоментував розрив із дружиною та спростував тезу щодо однієї з ймовірних причин.

"(Фактор кілометрів - ред.) в моїй ситуації він не став визначальним. У нас трохи інша ситуація була, але якщо що, то в принципі, так. У багатьох із нас є цей фактор кілометрів, фактор розділеності, порушеності усталеного способу життя.

Але, що я скажу, дуже важливо у цій ситуації, далі попри якісь зміни, катаклізми підтримувати зв’язки з людьми, які тобі близькі і важливі. Це, можливо, якусь банальну річ я говорю, але сьогодні розумієш, скільки важить контакт і прив’язаність, тепло між людьми", – сказав він.

Сергій Жадан на початку повномасштабного вторгнення вивіз родину з Харкова закордон. Водночас артист стверджує, що географічна відстань не була причиною розлучення

Сергій Жадан на початку повномасштабного вторгнення вивіз родину з Харкова закордон. Водночас артист стверджує, що географічна відстань не була причиною розлучення

Свої теперішні стосунки зі співачкою Христиною Соловій, говорити про які почали після спільного кліпу артистів, коментувати Жадан відмовився.

"Давай ми не будемо стосуватися мого особистого життя так глибоко”, – сказав він, відповідаючи згодом на коментар інтерв'юєрки щодо творчої колаборації "будь-яка творча колаборація – це круто".

Нагадаємо, Жадан та Соловій хоч і не коментують своїх стосунків, проте і не приховують їх. Пару часто бачать разом, зокрема, і на публічних заходах.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів