15-річний син Потапа двічі в одному інтерв'ю проігнорував батька

3 грудня 2023, 10:48

Нащадок продюсерів Ірини Горової та Потапа, Андрій дав своє перше інтерв'ю, в якому назвався сином лише одного з батьків, а іншого навіть не згадав.

Розмову з Андрієм Потапенком опублікувала студентка першого курсу журналістики Христина Гелета.

15-річний Андрій розпочав своє інтерв'ю з представлення.

"Добрий день люди, добрий день TikTok, Instagram. Я Андрій, навчаюсь в 9 класі. Я син Ірини Горової", - сказав хлопець, втім, про свого одіозного батька він не згадав.


Андрій Потапенко під час інтерв'ю двічі проігнорував батька

Андрій Потапенко під час інтерв'ю двічі проігнорував батька

Далі Потапенко-молодший розповів про свої захоплення. Виявляється хлопець полюбляє спорт і серйозно займається баскетболом.

"Я займаюсь баскетболом, граю у команді. Вмію грати у волейбол та інші види, люблю американський футбол", - сказав Андрій.

Дівчина запитала Потапенка, чи був він в Америці і де б хотів мешкати.

"Я був в Атланті, Сієтлі та Чикаго. Мені там дуже сподобалося. Я ж жив у Будапешті півтора року і мені там дуже сподобалося, було багато тусні. Але тут мій дім, тому я виберу Київ", - сказав хлопець.

Вочевидь студентка-журналістка чула, як брали інтерв'ю у Горової (вона розповідала, що вийшла заміж вперше у 16 років, - ред.), тож вирішила поцікавитися й в Андрія, коли він хотів би одружитися.

"Я думаю приблизно у 24 чи 25, 26 років. Але не менше, ніж 23. А дітей десь у 28, 29 років. Хоча десь після 30. Я не можу брати відповідальність за свого сина чи доньку, коли я ще не свідома людина, коли мені менше ніж 30", - додав Потапенко-молодший.

Андрій з мамою

Андрій з мамою

Фото з Instagram Ірини Горової

Поділився син Горової й особистим: каже, що поки не має дівчини.

В кінці інтерв'ю дівчина запросила Андрія відсвяткувати перемогу України на Троєщині з мамою і татом. Однак і тут хлопець не згадав батька.

"Мама не поїде, але я зможу", - сказав Потапенко.

Нагадаємо, Олексій Потапенко останнім часом постійно потрапляє у скандали. Так, нещодавно його заскочили на вечірці у компанії росіян у Дубаї, а потім він з Маямі знову подався в Емірати й написав зухвалий пост, чим сильно обурив українців.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів