"Не можна стати колишніми мамою чи татом": Камінська з сином, донькою та ексчоловіком наробила сімейних фото на тлі пальм

10 вересня, 12:30

Співачка Слава Камінська показала на своїй сторінці в Instagram сімейні фото із донькою Лаурою, сином Леоном та їхнім батьком, ексчоловіком Едгаром Камінським.

Кадри, які були зроблені на Тенерифе, супроводжував текст про батьківство.

"Можна розійтися з партнером, але не можна розходитися з дітьми. Життя – річ непередбачувана. Буває так, що в певний момент той, з ким дихали в унісон, зідзвонювались двадцять разів за день і ділили одну подушку, віддаляється і стає чужим. Це – нормально. Можна стати колишніми чоловіком і дружиною, але не можна стати колишніми мамою чи татом. Як дитина, чиї батьки розійшлися, як ніхто розумію, як це буває боляче і складно", – йдеться у дописі.

Співачка Слава Камінська тз колишнім чоловіком

Слава, очевидно, має гарні стосунки з Едгаром після розлучення

скрін з instagram Слави Камінської

"Якщо у вас є діти, важливо не забувати, що в цих дітей ніколи не буде інших батьків. Мама і тато завжди залишаються мамою і татом. І не треба забувати про ці найважливіші ролі… Щиро не розумію, що у голові людей, які починають ділити дітей і робити один одному шкоду, налаштовуючи дітей один проти одного. Це дуже егоїстично", – написала вона.

Едгар Камінський із сином

Едгар, до речі, невідомо яким чином виїхав з України до Нідерландів у жовтні 2022-го. Звідти разом з колишньою та дітьми подався до Тенерифе

скрін з Instagram Слави Камінської
Слава і Едгар Камінські
скрін з Instagram Слави Камінської

Нагадаємо, раніше Камінська привідкрила завісу особистого життя. В артистки є коханий, проте поки вона офіційно не представила його своїй аудиторії.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів